Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Udruga i Klub navijača BBB ogradili se od nasilja

Udruga navijača Dinama i Klub navijača BBB javno su se ogradili od krvavih obračuna po klubovima u Zagrebu koji se najavljuju za subotu

Petar Glebov
Foto: Petar Glebov
0 komentara

Udruga navijača Dinama, sa sjedištem u Draškovićevoj ulici 23 u Zagrebu, na svojim je službenim stranicama pozvala sve navijače i građane na čišćenje Trga bana Jelačića.
- Pozivamo sve da u petak u 20 sati dođu na glavni gradski trg s bilo kakvim priborom za čišćenje (metla, krpa, spužva) kako bi se glavni gradski trg sjajio za Uskrs, stoji u priopćenju. Udruga se javno ogradila od nasilja i osudila incident u Dubravi, gdje su petorica navijača u noći na četvrtak napali automobil u kojem je bilo petero mladih.
- Još jednom ponavljamo da u nikakve obračune ne krećemo - objavila je Udruga. Njezini članovi smatraju da policija može i mora ući u trag osobi koja je poslala anonimni mail u kojem se poziva na nasilje. Naglašavaju kako među njima ima pripadnika svih supkulturnih skupina s kojima se najavljuju obračuni. I Klub navijača BBB iz Zvonimirove ulice 41 osudio je svako planiranje sukoba.

Možda vas zanima i ovo:
Message