News

Komentari 0

Ugašen požar u zagrebačkom Centru za odgoj i obrazovanje

Ugašen požar u zagrebačkom Centru za odgoj i obrazovanje

Zbog požara su bili evakuirani štićenici tog Centra. Iako se ne radi o gradskoj ustanovi, Grad Zagreb je kontaktirao ravnateljicu te ponudio pomoć, ako bude potrebna, za zbrinjavanje štićenika

Ugašen je manji požar zbog kojeg su u subotu navečer bili evakuirani štićenici zagrebačkog Centra za odgoj i obrazovanje na Gornjem Prekrižju, izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, dodavši da je u tijeku odimljavanje.

Javna vatrogasna postrojba zaprimila je u 19,25 sati zaprimila dojavu o širenju dima iz Centra za odgoj i obrazovanje na lokaciji Gornje Prekrižje 48 te je u intervenciji sudjelovalo devet vatrogasnih vozila i 24 vatrogasca iz vatrogasnih postaja Centar i Novi Zagreb. 

Iako se ne radi o gradskoj ustanovi, Grad Zagreb je kontaktirao ravnateljicu te ponudio pomoć, ako bude potrebna, za zbrinjavanje štićenika, ističe gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Osim vatrogasaca, na terenu su izašli policajci te djelatnici Elektre Zagreb i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Najčitaniji članci