Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Ugovorite obvezno auto osiguranje na daljinu

Za slučaj da vam u vrijeme izvanrednih mjera istječe polica obveznog auto osiguranja, Croatia osiguranje podsjeća vas da AO osiguranje možete brzo i jednostavno ugovoriti putem web shopa

Foto: Shutterstock

Epidemiološka kriza izazvana koronavirusom od svih nas zahtjeva maksimalnu odgovornost. Od presudne je važnosti da se pridržavamo svih uputa kriznog stožera, ne izlazimo iz svojih domova i na neko vrijeme odreknemo svih socijalnih kontakata.

Za slučaj da vam u vrijeme izvanrednih mjera istječe polica obveznog auto osiguranja, Croatia osiguranje podsjeća vas da AO osiguranje možete brzo i jednostavno ugovoriti putem web shopa, uz 7,7 posto zelenog popusta.

Obvezno auto osiguranje zakonom je propisano svim vlasnicima vozila, pokriva odgovornost za štetu koju svojim automobilom slučajno nanesete drugima ili tuđim stvarima i imovini, i mora se ugovoriti svake godine.

Ugovorite li osiguranje online, na vašu mail adresu stići će digitalna polica koju možete spremiti u svoj telefon i koja, poput fizičke, vrijedi na svim stanicama za tehnički pregled, prilikom registracije vozila, kao i kod policije.

Uz obvezno auto osiguranje možete birati između širokog spektra dodatnih Kasko pokrića kako bi se osigurali od štete na vlastitom vozilu u slučaju nezgode te niza dodatnih AO pokrića poput zaštite Bonusa.

Svi koji ugovore policu Obveznog auto osiguranja u Croatiji ulaze u naš program pogodnosti Dobra prilika kroz koji mogu ostvariti niz popusta i pogodnosti kod 80 tvrtki partnera i uštedjeti 400 kuna u vrijednosti goriva na crpkama Croduxa.

Osim putem webshopa, osiguranje možete ugovoriti preko svog zastupnika koji su dostupni mailom i telefonom. Sve dodatne informacije možete dobiti na telefonskom broju 072 00 1884 ili na mail adresi info@crosig.hr.

Tema: Promo sadržaj

Message