Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ugrabite nevjerojatne popuste na PlayStation VR

Uštedite do 35% na PlayStation®VR Starter Pack i otkrijte niz popularnih naslova po novoj niskoj cijeni

Sony Interactive Entertainment (SIE) nastavlja sa svojim Black Friday ponudama, otkrivajući nevjerojatne popuste od PlayStation®VR-a (PS VR) do sjajnih novih nižih cijena na velikoj paleti igara.


   
Black Friday ponuda: PS VR Starter Pack:
Sve što je potrebno da uskočite u iznenađujuće i poticajne nove svjetove, između 19. studenog i 2. prosinca PS VR Starter Pack dostupan je samo za 1.499 KN.

Pakiranje sadrži:
- PS VR naglavni paket
- PlayStation kameru
- Digitalni voucher za PlayStation VR Worlds

PS VR ponuda igara:

S više od 200 igara i iskustava dostupnih na PS VR-u, postoji nešto što će odgovarati svakome ukusu. Za igrače koji žele proširiti svoju biblioteku igara, sa zadovoljstvom najavljujemo dugotrajan pad cijena nekih od najpopularnijih naslova i paketa PS VR-a:

- Driveclub VR
- Battlezone
- zbrinjavanje otpada
- StarBlood Arena
- Farpoint
- Bolničar
- Bravo tim
- Bravo Tim Aim Kontroler Bundle
- Firewall
- Firewall Aim kontroler Bundle
- Eve Valkyrie
- Robinson: Putovanje

Ne samo za Black Friday, ovi naslovi i paketi stalno su dostupni po novoj niskoj cijeni; zašto ovo ne bi bio vaš izbor prije blagdana?

Epski niz igara uskoro dolazi na PS VR (uključujući i mnogo očekivane Borderlands 2 VR, Blood & Truth, Ace Combat 7: Skies Unknown i Star Child), tako da nikada nije bilo bolje vrijeme za početak PS VR putovanja.

Da bi provjerili najnovije ponude, igrači mogu ostati u tijeku s trenutnim i nadolazećim ponudama na PlayStation web Black Friday stranici.

 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message