News

Komentari 40

Uhitili su jednog vukovarskog nasilnika, za drugima se traga

Uhitili su jednog vukovarskog nasilnika, za drugima se traga

Riječ je o međunacionalnom incidentu zbog kojega su u posljednja dva dana uslijedili javni istupi političkih predstavnika stranaka sa srpskim odnosno hrvatskim predznakom

Kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje i uništenje tuđe stvari vukovarsko-srijemska policija podnijela je protiv uhićenog 18-godišnjaka za kojega sumnjaju da je jedan od napadača na skupinu srpskih mladića prije dva dana u Vukovaru.

Pogledajte video napada: 

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom utvrđena je sumnja da je jedan od počinitelja tjelesnog napada na četvoricu mladića" od 19 i 20 godina u srijedu oko 23,10 sati u ulici Vile Velebita u Vukovaru.

"Tom prilikom oštećen je osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka, vlasništvo 46-godišnjakinje, u kojem su se mladići nalazili", izvijestila je u petak vukovarsko-srijemska policija.

Dodaju da je 18-godišnjak uhićen u četvrtak te da će danas, uz kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje i oštećenje tuđe stvari, biti predan pritvorskom nadzorniku.

"Kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih počinitelja se nastavlja", kažu u policiji.

Riječ je o međunacionalnom incidentu zbog kojega su u posljednja dva dana uslijedili javni istupi političkih predstavnika stranaka sa srpskim odnosno hrvatskim predznakom.

Najčitaniji članci