Obavijesti

News

Komentari 6

Uhitili 4 dilera: Švercali kokain iz Njemačke i Hrvatske u BiH

Trojica bosanskohercegovačkih i jedan albanski državljanin uhićeni su na području Ljubuškog, te je obavljen pretres na tri lokacije zbog sumnje da su krijumčarili kokain

VIDEO

Pripadnici državne policijske agencije (SIPA) uhitili su u srijedu na području Županije Zapadnohercegovačke četvoricu narkodilera i prekinuli lanac krijumčarenja kokaina iz Hrvatske i Njemačke u Bosnu i Hercegovinu, priopćila je SIPA.

Trojica bosanskohercegovačkih i jedan albanski državljanin uhićeni su na području Ljubuškog, te je obavljen pretres na tri lokacije zbog sumnje da su ove osobe kao pripadnici organizirane kriminalne skupine 'obavljali neovlašteni promet opojne droge kokain s područja Hrvatske i Njemačke na područje BiH'.

U priopćenju se objašnjava da su nakon transporta drogu distribuirali u količinama od pet do 100 grama krajnjim preprodavačima i potrošačima na području Hercegovačko-neretvanske i i Zapadnohercegovačke županije. 

Policija dodaje da su prigodom pretresa pronađeni i privremeno oduzeti mobilni telefoni, kartice SIM, pakiranje bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "kokain“ i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uhićene osobe bit će privedene u službene prostorije SIPA-e, gdje će se provesti kriminalistička obrada nakon čega će se po uputama postupajućeg državnog odvjetnika odlučiti o određivanju mjera pritvora.

SIPA navodi da je akcija provedena zajedno s policijskim agencijama Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije i granične policije te da je više osoba pozvano u službene prostorije SIPA-e i MUP-a Zapadnohercegovačke županije, gdje će biti saslušani kao svjedoci. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u