Obavijesti

News

Komentari 80

HDZ: Kod nas je sve čisto, od 2009. Pavošević nema utjecaja

HDZ: Kod nas je sve čisto,  od 2009. Pavošević nema utjecaja
4

Pavošević je privedena zbog malverzacija u aferi Fimi media, doznaje Novi list. Ona je na čelu računovodstva bila od 2003. do 2008. kad ju je smijenila Državna revizija

VIDEO

Policija je u četvrtak ujutro privela bivšu šeficu HDZ-ova računovodstva, Branku Pavošević, neslužbeno doznaje Večernji list. Dodaju kako su je i ranije ispitivali u Uskokovoj istrazi oko Fimi medije i crnih fondova HDZ-a. Novi list piše kako su malverzacije u aferi Fimi-media razlog privođenja. 

Novi list piše da je bila šefica računovodstva od 2003. do 2008. godine kad je Državna revizija utvrdila nepravilnosti u završnom računu HDZ-a. Dodaju da su je lani ispitali temeljem iskaza Mladena Barišića, koji je rekao da je ona baratala crnim novcem koji je dolazio u HDZ. Navodno je njoj svaki mjesec, do smjene, nosio između 100 i 200 tisuća kuna.

Iz HDZ-a su u svom priopćenju naveli kako Pavošević od sredine 2009. godine nema nikakvog utjecaja na financije stranke. Ističu kako je financijsko poslovanje stranke 'potpuno transparentno što potvrđuje i objava financijskog izvješća na web stranicama'.

- HDZ podržava samostalnost DORH-a, istražnih organa i sudstva u aktivnostima koje su usmjerene daljnjem raščišćavanju korupcije i organiziranog kriminala - stoji u priopćenju.

Karamarko: Uhićenje je USKOK-ov predmet

Ministar policije Tomislav Karamarko potvrdio je uhićenje Branke Pavošević, ali je rekao kako ne smije komentirati jer 'smo već naučili gradivo da USKOK-ove predmete ne komentiramo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...