News

Komentari 2

Uhitili dvoje Poljaka? Hitno su operirali muškarca nakon što je izboden kod Podstrane

Uhitili dvoje Poljaka? Hitno su operirali muškarca nakon što je izboden kod Podstrane

Po neslužbenim informacijama, poljski državljani uhićeni su na benzinskoj crpki, a u njihovu privođenju policiji su pomogli brojni svjedoci koji su opisali osobe i vozila u kojima su se nalazili

Ubodnu ranu u predjelu trbuha u utorak poslijepodne zadobio je muškarac u Grljevcu kod Podstrane zbog čega je hitno operiran u KBC-u Split, doznaje se u bolnici.

Policija je službeno potvrdila da se incident dogodio u utorak nešto prije 17 sati kada su primili informaciju da je oštrim predmetom ozlijeđen muškarac i da ima ubodnu ranu. Muškarac je odveden u splitsku bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć. 

Nakon primljene dojave, policijski službenici izašli su na teren. Pronašli su i u službene prostorije priveli muškarce i ženu, a neslužbeno je riječ o poljskim državljanima koje se dovodi u vezu s događajem.

Po neslužbenim informacijama, poljski državljani uhićeni su na benzinskoj crpki, a u njihovu privođenju policiji su pomogli brojni svjedoci koji su opisali osobe i vozila u kojima su se nalazili.

Policija je izvijestila da je u tijeku kriminalističko istraživanjem nad privedenim osobama.

Na mjestu događaja u tijeku je očevid, o svemu je obaviješteno i državno odvjetništvo, a motivima napada trebalo bi se više znati u srijedu ujutro.

Najčitaniji članci