Obavijesti

News

Komentari 2

Uhitili dvojicu dilera i zaplijenili preko 750 grama amfetamina

Uhitili dvojicu dilera i zaplijenili preko 750 grama amfetamina
4

Zagrebački policajci uhitili su 36-godišnjaka koji je drogu skrivao u stanu na Trnju te 23-godišnjaka u Vrbovcu, kojega sumnjiče da je maloljetnicima omogućavao konzumiranje droge

VIDEO

Policajci PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su da je osumnjičeni na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine heroina, amfetamina, marihuane i hašiša koju je potom skrivao i prepakiravao u stanu na Trnju, nakon čega ju je  preprodavao.

Osumnjičeni je 18. svibnja oko 14.30 sati na Aveniji Većeslava Holjevca, gdje su ga policijski službenici uhitili, dragovoljno izručio 1 gram heroina. Obavljenom pretragom stana na Trnju policijski službenici su pronašli ukupno 755,1 grama amfetamina pakiranog u kutiju i šest vrećica, 28,7 grama hašiša pakiranog u foliju, 2,5 grama marihuana, digitalnu vagu za precizno mjerenje mase s tragovima droge te predmete za pakiranje droge. Od osumnjičenog su oduzeli i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.  

'Pao' i diler u Vrbovcu

Uspješni su bili i policajci iz Vrbovca, koji su 23-godišnjaka kazneno prijavili zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanja trošenja droga. Sumnjaju da je osumnjičeni radi daljnje preprodaje nabavio veću količinu marihuane, amfetamina i MDMA koju je skrivao i prepakiravao u iznajmljenom automobili.

U nedjelju, 17. svibnja oko 23.30 sati na području Vrbovca jednoj osobi je prodao marihuanu dok je maloljetnici omogućio konzumiranje marihuane i MDMA te je uz nju omogućavao konzumiranje marihuane trima mladim osobama.
 
Naime, policijski službenici su osumnjičenog oko 1 sat 18. svibnja zatekli u neovlaštenom posjedu 3,9 grama marihuane i dvije tablete MDMA, a u pretrazi kuće i automobila kojima se osumnjičeni koristi pronađene su dvije digitalne vage za precizno mjerenje, 35,22 grama marihuane pakirane u vrećice, stvari kojima se koristio pri pakiranju te mobitel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...