Obavijesti

News

Komentari 92

Uhitili ga: Ljubav svog života 'lovio' je sedam punih godina

Uhitili ga: Ljubav svog života 'lovio' je sedam punih godina
5

Ramazan se zaljubio u Courtney na prvi pogled. Nakon sedam godina odlučio ju je zaprositi te je proputovao 4000 km. Jedini problem je to što ona nije zainteresirana

VIDEO

Turski poduzetnik Ramazan Culum (38) prije sedam godina tijekom odmora na Cipru upoznao je mladu britansku konobaricu Courtney Murray te ju je odlučio "loviti" po svijetu i zaprositi je. Proputovao je 4000 kilometara u maloj jedrilici, ali su ga uhitili čim je došao na granicu Velike Britanije jer nije imao vizu. Njegova ljubavna priča imala je samo jedan problem. Konobarica nije niti malo bila zainteresirana za njega, a on je njen broj telefona ukrao u kafiću gdje ju je vidio, te ju je maltretirao pozivima proteklih godina.

Courtney je čak dala otkaz u kafiću na Cipru te se vratila u Veliku Britaniju, samo kako bi ju on prestao zvati. Culum je zbog ljubavi izgubio posao direktora jedne tvrtke te mu je zbog maltretiranja djevojke zabranjen ulaz u nekoliko država. 

Ti glupa djevojko, ne razumiješ zašto dolazim u Veliku Britaniju. Kleknut ću ispred tebe, poljubit ću te i zaprositi te. Možeš se udati za mene ili me poslati u zatvor, ovisi o tebi,  napisao je Culum u jednom blogu

Prijatelji djevojke ispričali su za Daily Mail kako njegova opsesija traje već nekoliko godina. Tvrde kako se "bolesno zaljubio" u Courtney, koja ga je samo jednom poslužila, te je nastavio dolaziti u kafić u kojem je radila. Jednom se pojavio s nožem te je prijetio njenim kolegama, a zbog toga su ga deportirali s Cipra. Djevojka se vratila kući u Liverpool, gdje se i udala, a Culum ju nije prestao progoniti. Prošle godine je muškarac otvorio blog u kojem joj je pisao pisma te je govorio kako će se s njom vjenčati, iako je ona bila protiv toga. Nakon što je krenuo na putovanje jedrilicom uhitili su ga u Španjolskoj i Italiji jer nije imao dokumente koji su mu trebali.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otkad je počeo loviti Courtney, Culum je završio u zatvoru i u psihijatrijskoj bolnici, a tijekom putovanja je nekoliko puta i dehidrirao. 

- Ti glupa djevojko, ne razumiješ zašto dolazim u Veliku Britaniju. Kleknut ću ispred tebe, poljubit ću te i zaprositi te. Možeš se udati za mene ili me poslati u zatvor, ovisi o tebi - napisao je Culum u jednom blogu. 

Preklinjao je Courtney da se uda za njega i rodi mu djecu te ju je uporno pokušavao kontaktirati. Culumu su u međuvremenu zatvorili sve internetske stranice i blogove koje je otvorio kako bi iskazao svoju ljubav Courtney.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti