Obavijesti

News

Komentari 36

Uhitili gradonačelnika Budve, na ulicama prosvjednici, bacaju petarde i viču: 'Ustaše, Ustaše'

Uhitili gradonačelnika Budve, na ulicama prosvjednici, bacaju petarde i viču: 'Ustaše, Ustaše'
1

Prosvjednici su izašli na ulice, bacali petarde i vikali 'Ustaše, Ustaše', a policija je blokirala centar grada. Razbijena su i stakla, a u naguravanju su ozlijeđeni gradonačelnik i predsjednik skupštine

VIDEO

Nakon što su uhitili gradonačelnika Marka Carevića i predsjednika gradske skupštine Krstu Radovića, građani Budve izašli su na ulice i počeli prosvjed. Uhićeni su još neki dužnosnici među kojima su i sin i brat gradonačelnika, pišu Vijesti.me.

 

Prosvjednici su izašli na ulice, bacali petarde i vikali 'Ustaše, Ustaše', a policija je blokirala centar grada. Razbijena su i stakla, a u naguravanju su ozlijeđeni gradonačelnik i predsjednik skupštine. Svi su naknadno pušteni na slobodu osim sina gradonačelnika koji je navodno napao policajca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Carević je rekao da su oslobođeni kaznene odgovornosti te dodao kako će sutra doći u Općinu na svoje radno mjesto i pozvao prosvjednike da ostanu ispred zgrade i tako iskažu bunt. 

- Cijela javnost je jutros mogla vidjeti da Crna Gora nema Ustav. Da su zakoni i pravo suspendirani i podređeni najvećem diktatoru Milu Đukanoviću. Ovo danas je direktno naredio Milo Đukanović, neprijatelj Crne Gore kojeg moramo pobijediti na izborima - izjavio je Radović. 

Podsjećamo, u utorak su Carevića, Radovića i tajnika za investicije u Općini Budva Mladena Mikijelja, policija izvela na sporedni izlaz stanice policije, smjestila ih u auto i odvezla. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a