Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Uhitili šestero u Hercegovini: Krijumčarili duhan i cigarete

Policija je provela pretrese na sedam lokacija, te su tom prigodom prikupljeni dokazi da se osumnjičeni duže vrijeme bave krijumčarenjem i nedopuštenim prometom duhana, cigareta i duhanskih prerađevina

3 komentara

Šest osoba uhićeno je u srijedu na području Hercegovine te su zaplijenjene veće količine duhana i cigareta u velikoj policijskoj akciji sprječavanja krijumčarenja ovih visokotarifnih roba.

Prema priopćenju Državnog odvjetništva BiH, pripadnici Federalne uprave policije (FUP), uz potporu policijskih djelatnika županijskih MUP-ova, proveli su od ranih jutarnjih sati pretrese na području Mostara, Gruda i Širokog Brijega. Tom prigodom je uhićeno šest osoba koji su pod istragom Državnog  odvjetništva BiH zbog kaznenih djela organiziranog kriminala, krijumčarenja i neovlaštenog prometa trošarinskih proizvoda.

Policija je provela pretrese na sedam lokacija, te su tom prigodom prikupljeni dokazi da se osumnjičeni duže vrijeme bave krijumčarenjem i nedopuštenim prometom duhana, cigareta i duhanskih prerađevina.

"Prilikom pretresa otkrivena je i zaplijenjena veća količina izrezanog duhana, duhana spremnog za rezanje, cigareta bez trošarinskih markica, kao i nekoliko strojeva za rezanje duhana", navodi se u priopćenju Državnog odvjetništva BiH. 
Osumnjičeni će nakon kriminalističke obrade u policiji biti predani državnom odvjetniku, koji će nakon donijeti odluku o njihovom zadržavanju u pritvoru. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message