Obavijesti

News

Komentari 164

Ukrajina: Rusi su u ratu ostali bez 206.600 vojnika; Lavrov pričao o 'nepotrebnoj eskalaciji'

Ukrajina: Rusi su u ratu ostali bez 206.600 vojnika; Lavrov pričao o 'nepotrebnoj eskalaciji'

Ruska agresija na Ukrajinu i njen teritorij traje više od 450 dana. Rusi su izveli najveći napad dronovima do sada na Ukrajinu. U njemu je obrana Kijeva srušila više od 40 dronova

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
21:55

Putinova čestitka Erdoganu

Vladimir Putin uputio je pismo Erdoganu povodom njegove pobjede na izborima.

Dragi gospodine Erdogan, dragi prijatelju,

Molim te primi moje iskrene čestitke na ponovnoj pobjedi na izborima. Ova pobjeda je prirodni rezultat vašeg rada na čelu Turske i evidentan dokaz podrške turskog naroda vašem pokušaju da ojačate državu i vodite neovisnu vanjsku politiku. Iznimno cijenim Vaš osobni doprinos jačanju prijateljskih rusko-turskih odnosa i obostrano korisne suradnje na raznim područjima. Želio bih potvrditi našu spremnost da nastavimo konstruktivan dijalog o važnim bilateralnim, regionalnim i svjetskim temama. Veliku važnost pridajemo dosljednoj realizaciji planiranih zajedničkih projekata, prije svega izgradnji nuklearne elektrane Akkuyu i stvaranju plinskog čvorišta u Turskoj. Iz dubine srca želim vam nove uspjehe, kao i dobro zdravlje. 

20:26

Poruka Zelenskog

Kijev i svi naši gradovi, cijela Ukrajina... Mi ćemo stati na kraju despotizmu Moskve. Ni Shahed dronovi ni druga sredstva terora neće ih spasiti. Jer snaga je u ljudima, u gradovima, u životu..., kazao je u svojem večernjem obraćanju ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski.

19:12

Oružje ide na frontu

Kijevski gradonačelnik Vitalij Kličko smirio je građane Kijeva koje su uplašile 'čudne vibracije' zadnjih dana.

Kaže da je to zvuk moćne vojne opreme na putu za bojišnicu...

17:15

Napad na Žitomir

U velikom ruskom napadu na Žitomir u subotu navečer oštećeno je barem 26 obiteljskih kuća, kao i lokalne škole  bolnice, javlja ukrajinska Pravda.

16:20

Zahvala Zelenskog

Svaki put kad oborite neprijateljski dron i raketu, vi spašavate živote, kazao je u svojoj zahvali pripadnicima vojske i ostalim hitnim službama nakon novog velikog napada na Kijev ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski

Komentari 164