Obavijesti

News

Komentari 33

Ukrali im robe za milijun kuna: 'Molimo sugrađane za pomoć'

Ovim putem pozivamo sve građane, ukoliko imaju bilo kakve informacije o navedenom događaju da informaciju jave najbližoj policijskoj postaji, rekao je direktor tvrtke Mobilmedije, Mario Ivančić

VIDEO

U Puli je u poslovnici i u skladištu tvrtke Mobilmedia ukradena "bijela tehnika", laptopi,mobiteli...u vrijednosti od čak 1.000.000 kuna!

Provala je bila u noći na 18. svibnja kada je, za sada nepoznata grupa počinitelja provalila u poslovnicu i skladišni prostor tvrtke u Labinskoj ulici.

Kako saznajemo od voditeljice poslovnice Milene Ćulibrk, počinitelji još nisu uhvaćeni.

- Došla sam na posao to jutro u 7.30 sati i šokirala se prizorom. Porazbijan inventar i velika krađa, pa pretpostavljam da su morali provalnici doći s velikim vozilom da se sve ukrca. Zatekla sam i otvorena vrata poslovnice, a krađa se dogodila u skladištu gdje sam zatekla totalni kaos, kao i u prostorima poslovnice. Ne smijem radi policijske istrage govoriti jesu li nasilno ušli. Ukradeno je preko 20 laptopa, dvadesetak televizora,četrdesetak mobitela, dvadesetak tableta, hladnjaci, perilice, usisavači, fotoaparati, navigacijski uređaji...,jako puno toga nam je ukradeno - kazala je voditeljica poslovnice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prozori nisu razbijeni, a policiji je proslijeđena snimka nadzorne kamere u poslovnici kao i snimka izvan poslovnice. Nakon obavljenog očevida, utvrđena je materijalna šteta koja iznosi oko 1.000.000 kuna.

Kroz nekoliko dana bit će objavljen popis ukradenih proizvoda na web stranici: www.mobilmedia.hr.

- Ovim putem pozivamo sve građane, ukoliko imaju bilo kakve informacije o navedenom događaju da informaciju jave najbližoj policijskoj postaji. Bit ćemo zahvalni na svakoj informaciji - izjavio je direktor tvrtke Mobilmedije, Mario Ivančić.

Iako voditeljica zbog interesa istrage ne želi govoriti o detaljima krađe, neslužbeno saznajemo da su provalnici najvjerojatnije onesposobili alarm te ušli kroz otvoreni prozor, ali to će tek policija utvrditi.

- Na snimkama kamera točno se vidi sve kako je bilo, a za sada ne mogu govoriti jesu li provalnici bili maskirani ili ne - rekla je na kraju voditeljica poslovnice.

Istarska policija je ovu vijest na svojim stranicama objavila u utorak.

- Nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu i skladišni prostor te otuđio više komada različite elektroničke opreme i materijala. Materijalna šteta, koja je nastala pravnoj osobi s područja Zagreba, procjenjuje se na više stotina tisuća kuna. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti događaja i tragaju za počiniteljem - stoji na stranicama PU Istarske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...