News

Komentari 4

Ukrali ključeve bakinog auta i odvezli se u provaliju: Braća su imala samo 6 i 7 godina...

Ukrali ključeve bakinog auta i odvezli se u provaliju: Braća su imala samo 6 i 7 godina...

U nesreći su poginula oba djeteta, a u petak su oko 16.20 sati proglašeni mrtvim. Ni jedno dijete u trenutku sudara nije bilo vezano sigurnosnim pojasom

Stravična nesreća dogodila se u ruralnom okrugu Jackson nakon što su dva brata iz Missourija uzela ključeve automobila svoje bake i krenula u vožnju, javlja Daily Mail.

Andy Bell iz Missouri državnih autocesta izjavio je da su dječaci, stari samo šest i sedam godina, autom se vozili kroz polje, a zatim krenuli na županijsku cestu. 

Vjeruje se da je stariji brat (7) bio za volanom kada se nesreća dogodila, da bi na kraju izgubio kontrolu nad automobilom te se odvezao preko ruba nasipa, u ponor, gdje se automobil potom zapalio.

Istražitelji kažu kako se automobil kretao na istoku cestom East Blue Mills u blizini grada Kansas City, kada je sišao s desne strane ceste, udario u zemlju i odletio u zrak. Patrola za autoceste vjeruje da je automobil udario u zaštitnu ogradu, a potom se srušio na zemlju prije nego što je drugi put odletio u zrak. 

U nesreći su poginula oba djeteta, a u petak su oko 16.20 sati proglašeni mrtvim. Ni jedno dijete u trenutku sudara nije bilo vezano sigurnosnim pojasom.

Najčitaniji članci