Obavijesti

News

Komentari 26

'Ukrao' 130.000 kn, a njegovi poznanici ga potom opljačkali

Sva trojica su, nakon dogovora, došla do njegove adrese, gdje su pozvonili na vrata koja im je otvorila majka te ih pustila unutra jer su se predstavili  kao sinovi prijatelji

VIDEO

Tinejdžer (19) završio je u pritvoru nakon što su ga osumnjičili za razbojništvo, a za dvojicom njegovih maloljetnih pomagača i dalje se traga. Sumnja se da su 19-godišnjak i maloljetnik, 4. siječnja oko 17 sati u trgovačkom centru na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik, prišli maloljetniku i zaprijetili mu tražeći novac. Mladić im je izvadio 100 kuna i dao ih 19-godišnjaku koji je novac kasnije podijelio sa svojim pomagačem.

Nakon toga, 19-godišnjak se opet dao u akciju te s još dvoje maloljetnika, 13. veljače u Novom Zagrebu, znajući da 18-godišnjak ima ilegalno stečenog novca, dogovorili da ga opljačkaju i međusobno podijele plijen. 

Sva trojica su, nakon dogovora, došla do njegove adrese, gdje su pozvonili na vrata koja im je otvorila majka te ih pustila unutra jer su se predstavili  kao sinovi prijatelji. 

Majci su govorili da je njezin sin ukrao novac koji će oni vratiti žrtvama jer ih poznaju, a njenom 18-godišnjem sinu pomoći da ne bude razotkriven. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Budući da majka o tome ništa nije znala, dala im je 100 kuna za taksi kako bi oni išli po gradu tražiti njenog sina i riješiti situaciju.

Nešto kasnije, 18-godišnjak je došao u stan, gdje mu je maloljetnik počeo prijetiti da mora vratiti novac pa mu je mladić predao 130 tisuća kuna. 

Taj su novac, osumnjičeni, međusobno raspodijelili. Mladić (19) kupio je automobil, a maloljetnici mobitele. Materijalna šteta je oko 130 tisuća kuna, objavila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1