Obavijesti

News

Komentari 50

Uljanik ima novu upravu: Neka nam svima sada Bog pomogne

Uljanik ima novu upravu: Neka nam svima sada Bog pomogne
2

Da bi rješavali plaće radnika moramo se obratiti nadležnim institucijama u državi. Moramo osigurati budućnost Uljanika, a sama isplata plaće je dokaz da sve ovo ima opstojnost, rekla je nova uprava

VIDEO

U petak je obavljena primopredaja dužnosti nove Uprave Uljanika. Predsjednik Uprave je Emil Bulić, dok bi ostali članovi Milko Mihovilović i Bojan Blagonić.

Predsjednik Nadzornog odbora Samir Hadžić kazao je da se od nove uprave očekuje da krenu u rješavanje problema u kojima su se našli te da otvore komunikaciju s Vladom koja je, poručio je, do sada bila "onakva kakva je".

Emil Bulić kao predsjednik Uprave Uljanik grupe rekao je kako su preuzeli odgovornost u trenutku kada se društvo nalazi u velikim poteškoćama.

- Cilj nam je osigurati kontinuitet poslovanja u gradnji brodova. Zahvaljujemo se i svim vjerovnicima koji su ključni za opstojnost društva - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nova uprava:  Trebamo stvoriti uvjete za isplatu plaće

Bojan Blagonić je dodao kako su prvi koraci osigurati kontinuitet poslovanja Uljanik grupe i suradnju s brodovlasnicima, što je ključno, a zahvaljuju i jedinicama lokalne samouprave na podršci, kao i svim radnicima....

- Za plaće smo preuzeli dužnost prije nekoliko sati. Da bi rješavali plaće radnika moramo se obratiti nadležnim institucijama u državi. Moramo osigurati budućnost Uljanika, a sama isplata plaće je dokaz da sve ovo ima opstojnost. Kada će plaća biti - to je direktno pitanje, a trebamo stvoriti uvjete za isplatu plaće. Prvi korak je razgovor s ministarstvom, kao i prezentacija našeg plana. Od Vlade očekujemo punu podršku, a plan restrukturiranja će se bazirati prvenstveno na brodogradnji sa svim nužnim resursima - rekla je nova uprava.

Sindikati: Treba nam puno pomoći. Neka nam Bog pomogne

Predstavnici sindikata kazali su da su već razgovarali s novom upravom o svim problemima koji muče škver.

Pula: Nova Uprava Uljanika obratila se medijima

- Napravili smo dva koraka, imenovali privremeni nadzorni odbor koji je izabrao novu pravu. A svima nama neka Bog pomogne jer nam treba jako puno pomoći. Vidite i sami da se ne zna kad će biti isplata plaće kao što nemamo nikakva saznanja tko će kao strateški partner ući unutra i treba nam puno sreće - rekli su predstavnici sindikata.

Uljanik i dalje nastavlja sa štrajkom a u ponedjeljak bi trebao i 3. maj štrajkati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora