Obavijesti

News

Ultra Europe startao resistance™ opening partyjem

Ultra Europe startao resistance™ opening partyjem
1

RESISTANCE™ Opening Partyjem u Giraffe Palm Beach Houseu u neposrednoj blizini stadiona Poljud sinoć je nastupima UMEKA, Marka Knighta, Dosema i UNERA otvoren 4. po redu ULTRA Europe festival

Danas u 16:00 stadion Poljud otvorit će svoja vrata za očekivanih 150.000 posjetitelja koje danas, uz ostale, očekuju nastupi Armina Van Buurena, Solomuna, Alessa i Above & Beyonda! Više od 60% posjetitelja stiže u Split s drugih kontinenata, odnosno iz Azije, Amerike i Australije, a među Europljanima je najviše Nijemaca, Francuza i Engleza. Među posjetiteljima će se po trenutnim podacima naći i više onih iz Hrvatske i regije nego prethodnih godina. Na festivalu će tijekom iduća tri dana, u petak, subotu i nedjelju, na 4 stagea nastupiti više od 160 DJa!

Sinoćnji party u Giraffe Palm Beach Houseu bio je najbolji uvod i odlično zagrijavanje za sve obožavatelje elektronske glazbe koji su se okupili u Splitu povodom četvrtog izdanja ULTRA Europe festivala. Svjetski poznata DJ imena, UMEK, Mark Knight, Dosem i UNER, otvorili su festival sa stilom, zapalivši brojnu publiku u splitskome klubu. Više od dvije tisuće posjetitelja uživalo je u kvalitetnom elektronskom zvuku i vrhunskim ritmovima do ranih jutarnjih sati, a danas ih čeka nova runda odličnog provoda na Poljudu.

Nakon Splita, u ponedjeljak ultranauti kreću prema Braču, Hvaru i Visu na kojima će se od ponedjeljka, 18. Do srijede 20. srpnja održati redom Yacht Regatte s partyjem na Zlatnom ratu, legendarni ULTRA Beach u hvarskom hotelu Amfora i RESISTANCE™ Closing Party u viškoj tvrđavi Fort George. ULTRA Europe je jedini ULTRA festival koji ponosno nosi dodatni naziv DESTINATION jer sudionici mogu provesti 7 dana na Croatia Music Weeku – od 14. srpnja i RESISTANCE™ Opening Partyja u Giraffe Palm Beach Houseu u Splitu do 20. srpnja i RESISTANCE™ Closing Partyja u Fort Georgeu na otoku Visu.

Destination ULTRA – Croatia Music Week održava se na 8 pozornica na 5 različitih lokacija: Giraffe Palm Beach Club (Split), stadion Poljud (Split), Zlatni rat, Bol, Brač, Hotel Amfora Grand Beach Resort (Hvar) i Fort George (Vis). Pozicioniran je kao jedinstven ULTRA događaj jer promovira prirodne ljepote Hrvatske. To je jedini ULTRA festival koji traje cijeli tjedan pa sudionici mogu iskusiti i doživjeti Hrvatsku u potpunosti jer je riječ o savršenoj kombinaciji opuštanja i noći prepunih odličnih ritmova koje donose najveći svjetski izvođači. Glavni događaj odvija se na jednom od najljepših hrvatskih stadiona – Poljudu – koji se nalazi uz more u prekrasnom Splitu.

Destination ULTRA 2016 datumi i lokacije:

14. srpnja – RESISTANCE™ Opening Party @ Giraffe Palm Beach House, Split

15 – 17. srpnja – ULTRA Europe @ Stadion Poljud, Split

18. srpnja – Yacht Regatta @ Zlatni Rat, Bol, Brač

19. srpnja – ULTRA Beach @ Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar

20. srpnja  – RESISTANCE™ Closing Party, Vis

Saznajte više o Destination ULTRA – Croatia Music Weeku ovdje: https://ultraeurope.com/destinations/

Pogledajte ULTRA Europe 2015 After-Movie 

SPONZORI

I ove godine ULTRA Europe ima punu podršku i partnerstvo sponzora Festivala. Drago nam je da su prepoznali važnost i potencijal ULTRA Europe festivala za Hrvatsku, Split i svoj brand. Zahvaljujući odličnoj potpori i zajedničkoj suradnji, ove godine posjetitelje očekuje još veći i kvalitetniji program. Avant Car, Heineken, Red Bull, Badel 1862, MasterCard, Pringles, Uber i Zagrebačka banka te Večernji list, 24 sata i Enter radio naši su partneri i izuzetno smo ponosni što su neizostavni dio ULTRA Europe tima.

ULTRA EUROPE

ULTRA Europe je više od festivala. Zahvaljujući prirodnim ljepotama i jedinstvenim lokacijama, ULTRA  Europe je jedini festival koji nosi ime ULTRA Music Festival Premier Destination, za razliku od ostalih ULTRA festivala širom svijeta koji nose naziv The World’s Premier Electronic Music Festival. Kada festival ima jedan od najjačih line upova na svijetu, predstavlja nemjerljivu platformu za jednistvenu globalnu promociju Hrvatske kao jedne od najatraktivnijih destinacija na svijetu. Više od 150 000 posjetitelja iz 143 zemlje dolaze u Hrvatsku i ostaju gotovo tjedan dana, što čini festival i  Croatia Music Week vrlo vrijednim i jedinstvenim svjetskim događajima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca