Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Umalo izgubio oko: Dječak u školi pao i ozlijedio oko

Virovitica: N. M. (14) se hrvao s prijateljem u školi. Pao je i udario glavom u radijator. Liječnici u virovitičkoj bolnici uplašili su se da ne izgubi vid

Tomislav Miletić
Foto: Tomislav Miletić
14 komentara

Prijatelji N. M. (14) i A. M. (14) pohrvali su se prošlog ponedjeljka u holu OŠ Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici. N. M. je pao, udario glavom o radijator i ozlijedio oko.
- Sin me oko 13.15 nazvao i rekao da ga vozim liječniku. Na oku je imao veliku masnicu, bilo mu je loše i povraćao je. Liječnici u virovitičkoj bolnici uplašili su se da ne izgubi vid pa su ga poslali u zagrebačku bolnicu Rebro. Prvih dana sin je vidio tek na udaljenosti od deset centimetara, a sada već vidi do metra. Liječnici se plaše da zbog ozljede nikad više neće vidjeti 100 posto - ispričala je majka, prozivajući učitelje što njezinu sinu nisu pružili pomoć, nego su mu samo savjetovali da na oko stavi nešto hladno pa će sve proći. Doznajemo da se otac dječaka koji je ozlijedio N. M. ispričao njegovoj obitelj. Ostane li N. M. trajno oštećenog vida, majka je najavila da će tužiti školu zbog nebrige.
Ravnatelj Josip Strmečki kaže da je škola nakon incidenta učinila sve što je trebala.
- Snažniji dječak slabijeg je uhvatio u tzv. kravatu pa je ovaj ostao bez daha i pao. Prijatelji su se dogovorili da će sve sakriti od roditelja i 'opasnog’ ravnatelja pa su ispričali drugu priču. O svemu su obaviješteni dežurni učitelj i nastavnik vjeronauka, na čijem je satu N.M. bio i bilo mu je dobro. Poslije nastave je pozvao majku. Žao nam je i nadam se da će sve to dobro završiti za ozlijeđenog dječaka - rekao je ravnatelj Strmečki.

Možda vas zanima i ovo:
Message