Obavijesti

Promo sadržaj

Umjetna inteligencija i nova TV rješenja nikad nisu bila bliže

Umjetna inteligencija i nova TV rješenja nikad nisu bila bliže
7

Novi proizvodi TCL-a, trećeg najvećeg svjetskog proizvođača TV prijemnika,uključuju najznačajnije, dinamične tehnologije koje vode televizijsku industriju, kao što su QLED i umjetna inteligencija

Novi proizvodi TCL-a, trećeg najvećeg svjetskog proizvođača TV prijemnika,uključuju najznačajnije, dinamične tehnologije koje vode televizijsku industriju, kao što su QLED i umjetna inteligencija. Zajedno, oni ilustriraju TCL-ovu ambiciju nadahnuća "Kreativnog života" korisnika kroz iznimna TV iskustva kombinirajući inovativnu inteligenciju, nevjerojatne funkcionalnosti, vrhunski zvuk i dizajn.
Ideja novih tehnologija je ponuditi novo, vrhunsko iskustvo zabave.
Poznato je da TCL unosi revoluciju u televizijski svijet kroz brojne inovacije u širokom spektru slika (Quantum Dot, HDR, 8K zaslon itd.) i tehnologije interaktivnosti (OS Smart TCL TV +, Android TV itd.), ali i u areni dizajna i prvog 4K UHD TV prijemnika.


PRVI QLED ANDROID TV PRIJEMNIK U EUROPI: XESS X2 SERIJA - iznimna slika, zvuk, zabava i dizajn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Proširena linija za Europu uključuje X2, QLED Android TV iz vodeće XESS serije TCL, koji je ove godine dobio iF nagradu za dizajn, a već je dostupan u trgovinama diljem Europe.

X2 XESS serija izuzetan je TV prijemnik, prije svega zahvaljujući dizajnu od 360 °  i posebnom vizualnom doživljaju koji pruža gledatelju. Gotovo bez okvira, njegov ogoljeni dizajn otkriva vrlo visoku razinu kvalitetne slike. Zahvaljujući tehnologiji Quantum Dot, TCL-ov QLED omogućuje prikazivanje bogatijih boja u zapanjujućim detaljima, s kontrastom optimiziranim pomoću Ultra Micro Dimminga. Rezultat je kvaliteta slike poput one u kinu s prekrasnim bojama i suptilnim promjenama od pune svjetlosti do potpunog mraka, zahvaljujući reakcijama 10-bitnog zaslona. 

X2 XESS serija koristi HDR Pro tehnologiju koja proizvodi blistave slike i donosi 103% DCI-P3 volumena boja uz preciznu reprodukciju svijetle i tamne boje. JBL sustav pruža iskustvo slično onom u kinu, čineći X2 XESS seriju kućnim kinom. Reprodukcija zvuka je besprijekorna i dijalog je savršeno isporučen, bez obzira na izvor glazbe ili filmova. Zahvaljujući glasovnoj naredbi, X2 omogućuje pristup potpunom bogatstvu sadržaja platforme Android TV 6.0 (i uskoro 7.0) i omogućuje uživanje u Netflixu i YouTubeu u 4K HDR kvaliteti.

Pristup Android TV 6.0 platformi je moguć bez ikakve pomoći nekih drugih uređaja, odnosno pametnih telefona. Ta platforma (odnosno operativni sustav za televiziju) je već ugrađena u TV. 

Pametan i elegantan dizajn bez okvira
S tehnologijom zaslona bez okvira, X2 XESS serija se prirodno uklapa u sva okruženja. Rubovi zaslona neće ometati film. Debljina TV-a od 7,9 mm i "super tanki" bezbojan zaslon također ga čine iznimnim. Elegantan i šik stalak i smart cube također su zastupljeni, nadopunjujući model koji korisnicima nudi brojne praktične značajke.


NOVI C70 TV PRIJEMNIK PREDSTAVLJA INOVATIVNO I OSJETILNO ISKUSTVO TELEVIZIJE

TCL-ov C70 je jedinstveni TV prijemnik koji kombinira iznimnu kvalitetu zvuka i slike, a pokreće ga Android TV 6.0.1.  Ovaj TV prijemnik nudi pristup brojnim programima i uslugama, uključujući Google Play Store, Google Cast, igre, glazbu, film i TV, integrirani Chromecast i glasovno pretraživanje.

Nenadmašna audiovizualna tehnologija
C70 TV ima tehnologiju slike HDR Pro, 4K UHD zaslon i Micro Dimming. Zahvaljujući intenzivnim i istinitim bojama tehnologije Wide Colour Gamut, C70 nudi doživljaj digitalnog kina, stvarajući blistave i detaljne slike s točnom reprodukcijom svjetlosnih i tamnih nijansi.  TV prijemnik C70 ima JBL luksuzni zvučni sustav s DTS Premium Soundom za nenadmašnu akustiku i ekskluzivan zvuk. Prednji JBL zvučnici usmjereni su prema gledatelju, čime se uklanjaju smetnje prijenosa zvuka: rezultat je luksuzna i moćna kvaliteta zvuka. 

C70: najmodernija tehnologija u kombinaciji s najboljim dizajnom
Dizajn je u središtu inovacija TCL-a, a tvrtka nudi zaslone izuzetne kvalitete koji se skladno uklapaju u interijere kako bi postali dekorativni objekti u prostoru. C70 spaja elegantan, moderan i profinjen dizajn s vrhunskim doživljajem zabave zahvaljujući novom sučelju Android TV. Izuzetno tanak metalni okvir pruža korisnicima najbolji mogući doživljaj gledanja, kombinirajući vrhunske performanse i kreativan dizajn.

Više informacija o TCL ponudi i novitetima dostupno je na web stranici Agram servisa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj