Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Umrla 2 godine nakon napada: Zapalio ju i gledao kako gori

Judy je preživjela opekline petog stupnja na 80 posto tijela. Bivši dečko Michael Slager ju je napao 2015. godine. Liječnici joj nažalost nisu uspjeli zaliječiti raneotvorene rane na leđima

Foto: Facebook/Screenshot/YouTube
84 komentara

Judy Malinowski (33) iz američke države Ohio umrla je dvije godine nakon što ju je njezin bivši dečko Michael Slager polio benzinom i zapalio. On je dobio 11 godina zatvora, ali bi se sada mogao suočiti s optužbama za ubojstvo.  

Judy je preživjela opekline petog stupnja na 80 posto tijela. Michael Slager ju je napao 2015. godine, a prošle godine je na Facebooku njezina majka objavila fotografije kćeri iz bolnice. Judy su se rastopile uši i dva prsta te je mogla samo šaptati jer joj je teško ozlijeđen dušnik.
Ostala je bez kose i disala je uz pomoć aparata. 

Liječnici su tada rekli da je daleko od ozdravljenja. Na operaciji je bila 56 puta, ali liječnici nažalost nisu uspjeli sanirati otvorene rane koje je imala na leđima i stražnjici jer je bila preslaba da bi na operaciji ležala na trbuhu. Umrla je u utorak. 

- Moje dijete je patilo dvije godine kako bi ispričala svoju priču, tko bi imao dovoljno snage za to? - rekla je majka preminule, Bonnie Bowes. Judy je imala dvije kćeri stare 9 i 13 godina.  

- Nisam vjerovala da netko može biti toliko zao. Stajao je samo i gledao me kako gorim - rekla je prošle godine Judy. Slager je tvrdio da je Judy zapalio slučajno dok je palio cigaretu.

Foto: Promo
No sud je utvrdio da je Slager Judy napao u kolovozu 2015. godine, da ju je namjerno polio benzinom i zapalio.

Možda vas zanima i ovo:
Message