Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Umrla od raka: 'Veganstvo me izliječilo, a više nisam niti gay'

Nećakinja preminule Mari je tvrdila da je veganska prehrana njezinoj teti pomogla da dulje živi, no umrla je ubrzo nakon što joj je Lizina majka, koja je za nju brinula, servirala meso i hranu iz mikrovalne pećnice

Foto: screenshot/Youtube/Twitter
79 komentara

Zvijezda YouTubea koji je tvrdila da joj je veganska prehrana izliječila rak i promijenila spolnu orijentaciju zbog čega više nije imala lezbijske sklonosti, preminula je od raka, objavila je njezina nećakinja. 

Mari Lopez, koja je zajedno s nećakinjom Liz Johnson vodila blog o veganskoj prehrani Mari&Liz, umrla je još u prosincu nakon što je tumor metastazirao na jetru, pluća te ušao u krv. Liz je tvrdila da je veganska prehrana Mari pomogla da dulje poživi, no umrla je ubrzo nakon što joj je Lizina majka, koja je za nju brinula, servirala meso i hranu podgrijanu u mikrovalnoj pećnici. 
Za portal Babe kazala je da bi Mari sigurno još živjela da nije jela meso.

Foto: screenshot/Youtube/Twitter

Dok je bila živa, Mari je svojim pratiteljima poručila da su joj sokovi spravljeni na veganski način u roku od 90 dana izliječili tumor, a prehrana joj je pomogla da više ne bude gay. 

- Izliječila me vjera i Bog. Prije sam vodila 'gay život - rekla je. 

Da se bolest vratila fanovima je još prošlog ljeta obznanila nećakinja Liz. U prosincu je primljena u bolnicu no više joj nije bilo pomoći, piše Metro

Možda vas zanima i ovo:
Message