News

Komentari 12

Umro muškarac iz Labina koji je pištoljem ubio djevojku (23)

Umro muškarac iz Labina koji je pištoljem ubio djevojku (23)

Muškarac je u četvrtak pucao u djevojku (23) ispred Samačkog doma u Labinu. Nakon toga se zaključao u sobu doma i pucao si u glavu. Umro je u bolnici

Ismet R. (51) iz Labina koji si je pucao u glavu nakon što je u četvrtak poslijepodne ubio svoju sugrađanku 23-godišnju Fatimu Sedić umro je u subotu prijepodne u pulskoj Općoj bolnici. Njegovu smrt je potvrdila istarska policija. 

Pod još nerazjašnjenim okolnostima muškarac je u četvrtak oko 16.30 sati ispred labinskog Samačkog doma u naselju Kature iz pištolja s više hitaca ranio mladu ženu. Unatoč brzoj intervenciji liječnika labinske Hitne nesretna Fatima  je ubrzo umrla i prije dolaska do bolnice. Vidjevši što je učinio, pomahnitali i naoružani muškarac se zaključao u sobu doma u kojem je živjela i ubijena 23-godišnjakinja. Ubojica se nije želio predati niti policijskim specijalcima ni pregovaraču. Prije nego li su mu policajci provalili u sobu, odjeknuo je pucanj. Ismet si je iz ilegalnog pištolja kalibra 7,65 milimetara pucao u glavu. S teškim ozljedama glave hitno su ga odvezli na odjel kirurgije pulske Opće bolnice gdje je svo vrijeme bio pod paskom policije.

Mještani koji poznaju ubojicu kažu da je u domu živio od socijalne pomoći. 

Najčitaniji članci