Obavijesti

News

Komentari 67

Umro od opeklina: Eksplodirao automobil dok ga je popravljao

Umro od opeklina: Eksplodirao automobil dok ga je popravljao
4

DETONACIJA U SVETOJ NEDELJI Ivan Lušić (54) popravljao je auto kod susjeda kad se zapalio plin. Opečeno mu je bilo 90 posto tijela te je umro u bolnici u Zagrebu

VIDEO

Čuli smo snažnu detonaciju i izašli na ulicu vidjeti što je bilo. Tad smo vidjeli susjeda Ivana kako hoda samo u gaćama. Sjeo je na stepenice, a koža mu je bila potpuno bijela, opisala je u četvrtak tešku nesreću mještanka Svete Nedelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ekspolozija auta u Svetoj Nedelji: Muškarac teže ozlijeđen Reporter: Bogdan Blotnej

Posted by 24sata on Thursday, March 16, 2017

Ivan Lušić (54) preminuo je u četvrtak u Klinici za traumatologiju u Zagrebu nakon što je kraj njega eksplodirao automobil. U četvrtak ujutro popravljao je svoj Renault Lagunu u susjedovoj garaži u Ulici Nikole Tesle. Detonacija ga je odbacila te mu se zapalila odjeća. Kako neslužbeno doznajemo, prvi mu je u pomoć došao susjed i vlasnik garaže (64), koji mu je pomogao skinuti zapaljenu odjeću. I on je opečen, no ozljede su, nasreću, lake.

Automobil je i dalje gorio te se požar proširio na garažu. Susjedi su u pomoć zvali vatrogasce Svete Nedelje i Hitnu pomoć. Teško ozlijeđenog Ivana liječnici su odmah zbrinuli te su ga žurno odvezli do bolnice. Ondje su brigu o njemu preuzeli liječnici Zavoda za opekline. Neslužbeno doznajemo da je bio u jako teškom stanju. U eksploziji mu je opečeno 90 posto tijela. Morali su ga hitno operirati kako bi mu sanirali opekline težeg stupnja i nadomjestili tekućinu iz tijela da mu ne otkažu bubrezi. Teško je disao pa su ga spojili na respirator. Nakon zahvata su ga prebacili na odjel intenzivne njege. Nažalost, sve te ozljede bile su preteške te je ubrzo preminuo.

- Nakon eksplozije čuli smo njegovu ženu kako zapomaže. Ona je odmah otišla s njim u bolnicu te su javili njegovu sinu za eksploziju - prepričali su susjedi. Dodali su kako ih je nesreća iznenadila jer su detonacije čuli i u utorak i srijedu. Tad ih je proizveo vojni MiG koji je prelijetao nebo i probijao zvučni zid. Susjeda Ivana mještani su opisali kao veselog. Radio je kao policajac te je nedavno otišao u mirovinu.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.