Obavijesti

Promo sadržaj

Uniline: charteri za utakmicu Kauboja u Stockholmu

Uniline: charteri za utakmicu Kauboja u Stockholmu
2

Europsko prvenstvo u punom je jeku, a Uniline vas vodi na samu završnicu rukometnog natjecanja u Stockholmu

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji i službena agencija HRS-a, razvila je posebnu ponudu za sve navijače hrvatske rukometne reprezentacije uoči polufinalne i finalne utakmice Europskog rukometnog prvenstva – aranžman koji uz ulaznice na utakmice uključuje i posebne charter letove iz Zagreba za Stockholm zajedno sa smještajem i organiziranim pratiteljem. 
Navijači naših Kauboja imaju priliku krenuti za Stockholm u petak, 24. siječnja u 9 sati i vratiti se u nedjelju 26. siječnja nakon proglašenja pobjednika i ceremonije zatvaranja. Aranžman uključuje sve troškove organizacije putovanja - prijevoz posebnim zrakoplovom, transfere i razglede grada, smještaj u hotelu 4* u Stockholmu, 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi i pratitelja na putovanju. Za sve putnike na charterima bit će rezervirane ulaznice za utakmice u tom periodu, a točna kategorija i cijene pojedinih karata bit će poznate tijekom današnjeg dana. 

Men’s EHF EURO 2020 Sweden, Austria, Norway

Na dan polaska 24. siječnja putnike očekuje poseban let do Stockholma u 9 sati. Po slijetanju slijedi transfer autobusom do centra grada uz panoramski razgled grada, prijevoz do Tele2 Arene na prvu i drugu utakmicu polufinala s početkom u 16.30 te organizirani povratak do hotela.

Subota je rezervirana za otkrivanje grada – Unilineovi stručnjaci preporučaju odlazak do poznate gradske vijećnice koja glasi kao najljepša građevina u zemlji u kojoj se svake godine održava dodjela Nobelove nagrade, kraljevske opere, kraljevskih vrtova i parlamenta. Uz to, rukometni će fanovi vrijeme prije utakmica moći iskoristiti za razgledavanje Zoološkog vrta, muzeja popularnog benda ABBA te muzej u kojem se nalazi ratni brod Vasa potopljen na prvom putovanju 1628. godine. 

Nakon finalne utakmice koju će, nadamo se, igrati naši Kauboji te proglašenja pobjednika i ceremonije zatvaranja slijedi transfer do zračne luke, a dolazak u Zagreb očekuje se iza ponoći. 

Uniline je dugogodišnji partner i već više od šest kao službena agencija Hrvatskog rukometnog saveza naše rukometaše i stručni stožer uspješno prati na svim velikim natjecanjima i pripremama. 

Više detalja o aranžmanu i cijenama kao i dostupnim kategorijama i cijenama ulaznica možete pronaći na web stranici rukomet.uniline.hr te na službenoj web stranici stranici HRS-a, a svoje mjesto možete rezervirati putem mail adrese sport@uniline.hr ili na +385 1 4816 215 | Mob: +385 98 475 335 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.