Obavijesti

Promo sadržaj

UNIQA poziva škole i udruge da prijave inovativne projekte

UNIQA poziva škole i udruge da prijave inovativne projekte
1

Djeca, mladi i njihovi učitelji, nastavnici, mentori i drugi stručni suradnici u osnovnim i srednjim školama te udruge i ustanove pozivaju se da prijave inovativne projekte u kojima su djeca i mladi glavni inicijatori i realizatori

Novi natječaj za dodjelu donacija „Radost života“ UNIQA osiguranja na koji se s projektima za djecu i mlade mogu prijaviti osnovne i srednje škole te udruge objavljen je danas na stranici www.radostzivota.uniqa.hr. Djeca, mladi i njihovi učitelji, nastavnici, mentori i drugi stručni suradnici u osnovnim i srednjim školama te udruge i ustanove pozivaju se da prijave inovativne projekte u kojima su djeca i mladi glavni inicijatori i realizatori, a čija bi realizacija unaprijedila, primjerice, kvalitetu učenja; rada i boravka u školi; školskih ili izvanškolskih aktivnosti; život u zajednici... 

Uz inovativnost i kvalitetu, projekti će se vrednovati i po tome mogu li se primijeniti i u drugim ustanovama izvan matične te po koristi koju će korisnici i društvo imati od provedbe.Također, vrednovat će se broj djece i mladih uključenih u projekt. Na natječaj se može prijaviti i projekt koji je već proveden (pilotiran) i prijavitelj bi ga želio proširiti i razviti. Projekti se mogu provoditi uz korištenje svih djeci i mladima dostupnih i raspoloživih resursa – od nabavke ili izrade potrebnih „pomagala“, radionica i edukacija, provođenja istraživanja i anketa do korištenja digitalnih tehnologija. Prijave su otvorene do 15. ožujka 2019. godine.

U prethodne dvije godine kroz program Radost života UNIQA je podržala 50-ak projekata te će zajedno s projektima koje će podržati ove godine donirati više od milijun kuna.  

Društveno odgovorno poslovanje integrirano je u sve poslovne procese UNIQA osiguranja. Uz odgovornost za odnos s više od 415 tisuća klijenata i 600-tinjak zaposlenika, UNIQA je, prije svega, prijatelj zajednice u kojoj posluje i time se ponosi. Priče o dosad realiziranim projektima u natječaju „Radost života“ objavljene su ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini