Obavijesti

Promo sadržaj

Uniqa prva pokrenula webshop za obrte i tvrtke u Hrvatskoj

Uniqa prva  pokrenula webshop za obrte i tvrtke u Hrvatskoj
1

Obrtnici i poduzetnici odsad imovinu svoje tvrtke ili obrta mogu osigurati online

UNIQA osiguranje prvo je na tržištu pokrenulo specijalizirani webshop na kojem obrtnici i vlasnici tvrtki mogu ugovoriti neki od ponuđenih poslovnih paketa, uz čak 15 posto popusta do kraja 2018. godine.

Poslovni paket UNIQA osiguranja nudi osiguranje poslovnog prostora, opreme i zaliha, a u osnovnim pokrićima su: požar, eksplozija, udar groma, oluja, tuča, izljev vode, provalna krađa ili razbojstvo, udar zračne letjelice, vozila ili stroja u objekt. Dodatna pokrića koja se mogu ugovoriti su indirektni udar groma, osiguranje stvari vlasnika i zaposlenika, osiguranje reklama i natpisa, lom stakla, poplave, bujice i visoke vode te odgovornost prema trećima i zaposlenicima.

Poslovni paket mogu ugovoriti tvrtke i obrti, koji djelatnost obavljaju u poslovnim prostorima površine do 250 m2, nemaju proizvodnju i obradu, a ukupna vrijednost opreme i zaliha ne prelazi 2 milijuna kuna. Jednostavnost ugovaranja osiguranja imovine online obrtnicima i poduzetnicima štedi dragocjeno vrijeme, sami odabiru pokrića koja im trebaju, odmah dobivaju izračun premije osiguranja, a plaćanje mogu obaviti online. Ako im pak treba dodatan savjet, uvijek se mogu konzultirati s UNIQA prodajnim savjetnikom.  

UNIQA osiguranje u sklopu aktualne kampanje za osiguranje privatne i poslovne imovine „Ono što volimo, to i osiguramo“ nudi 15 posto popusta na osiguranje imovine vlasnicima stanova, kuća, vikendica i apartmana do kraja 2018. godine.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala
PROMO

Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala

Broj novoregistriranih motocikala u porastu