Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
86 komentara

Uništio službeni auto, pa onda dao ostavku i bit će - direktor!

Tomislav Matić, još uvijek aktualni direktor Komunalnog društva Kostrena, od 1. siječnja 2019. godine trebao bi se zaposliti u Komunalnom društvu Dobra iz Bakra - na mjesto direktora

Foto: Borna Filic/Pixsell/Bolja Kostrena
86 komentara

Direktor Komunalnog društva Kostrena Tomislav Matić koji je u noći s četvrtka na petak službenim vozilom izazvao prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđeno dvoje ljudi i uništen automobil kostrenskog komunalca, u ponedjeljak poslijepodne kostrenskom načelniku Draženu Vraniću podnio je neopozivu ostavku na mjesto direktora KD-a Kostrena. Također, Matić je dao svoju ostavku i na mjesto predsjednika kostrenskog ogranka HDZ-a jer, kako kaže, njegov postupak nije primjeren osobi koja obnaša javnu dužnost.

Vozila policije i vatrogasaca DIREKTOR KOMUNALCA U KOSTRENI HDZ-ovac vozio službeni auto i skršio ga: 'Pa ionako odlazim'

Matić negira da je pobjegao s mjesta nesreće.

– Kako se oko svega digla velika medijska hajka, a zbog euforije, činjenice ne dolaze na vidjelo, iz objave u novinama stječe se dojam da sam nakon nesreće pobjegao i ostavio suputnike na mjestu nesreće što apsolutno ne odgovara istini i to ću dokazati. Bez obzira na nepostojanje kaznene odgovornosti moj postupak nije primjeren za osobu koja obnaša javnu dužnost tako da sam dao ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a Kostrena, a već sam prije najavio i ostavku na mjesto direktora KD-a Kostrena tako da na tu funkciju ne mogu ponuditi još jednu ostavku. Zahvalan sam jer je sve prošlo samo s materijalnom štetom i nekoliko modrica i šavova, a kako sam već naveo, prihvaćam odgovornost za sve pravne i materijalne posljedice koje mogu nastati zbog mojih postupaka – poručio je Matić, a prenosi Novi list.

ZABIO SE SLUŽBENIM AUTOM HDZ-ovac je nakon nesreće u Kostreni dao ostavku u stranci

Da je primio njegovu ostavku u ponedjeljak je Novom listu potvrdio i kostrenski načelnik Vranić. Kazao je da će o Matićevom nasljedniku na čelu KD Kostrena u utorak raspravljati Skupština društva.

Još uvijek aktualni direktor Komunalnog društva Kostrena Tomislav Matić od 1. siječnja 2019. godine trebao bi se zaposliti u Komunalnom društvu Dobra iz Bakra. Također na mjesto direktora. Aktualni direktor KD-a Dobra zbog zdravstvenih je razloga zatražio odlazak s funkcije, zbog čega je prije dva mjeseca objavljen natječaj za novog direktora Društva.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message