News

Komentari 126

Unuka Sara je trudna: Stjepan Mesić (79) će postati pradjed

Unuka Sara je trudna: Stjepan Mesić (79) će postati pradjed

Bivši predsjednik Stjepan Mesić putuje Kinom i veseli se proširenju obitelji. Unuka Sara blista, a na Facebooku plavom elegantnom haljinom krije trbuščić

Divna, preslatka, ljepotica naša, poruke su koje prijatelji s malim srcima ostavljaju pod fotografijom Sare Šimunović, unuke bivšeg predsjednika Stjepana Mesića.

Sara pozira u plavoj elegantnoj haljini, gdje joj se jedva vidi trbuščić, sa širokim osmijehom na Facebook stranici talijanske modne kuće koja ima svoje trgovine i u Zagrebu. Da fotografija nije potpisana: “Naša lijepa trudnica Sara Šimunović”, teško bi se dalo naslutiti da čeka prinovu. Ponosan djed, uskoro i pradjed, na službenom je putovanju u Kini.

- Pozvan je na konferenciju ‘Suvremenog svjetskog multilateralnog dijaloga’, gdje je govorio u uvodnom dijelu svečanog otvaranja. U Pekingu će se sastati s visokim državnim dužnosnicima, a u Šangaju s gradonačelnikom i ministrom vanjskih poslova. Istina je da mu je unuka trudna, no dok se ne vrati s puta, a to je u utorak, neće moći ništa reći - rekli su nam u Mesićevu uredu. 

Uvijek je obitelj držao podalje od javnosti

Stjepan Mesić ima dvije kćeri, Dunju, čija je Sara kći, i Sašu, od koje ima unuka Tomislava. Bivši predsjednik trudio se, dok je deset godina vodio državu, obitelj držati podalje od javnosti.

Prvi put unuku Saru se spominjalo pri upisu na zagrebački Pravni fakultet, koji 2007. nije uspjela upisati u prvom roku. Pravo je potom upisala u Rijeci. Dvije godine poslije Mesić je putovao na Kubu te su ga snimili s “lijepom crnkom”. Bila je to unuka Sara, koju je poveo na put iskoristivši pravo na pratnju. S tog putovanja vratili su se s kubanskim cigarama, a Fidelu Castru, karizmatičnom kubanskom vođi revolucije, preko brata Raula za uspomenu na njihov posjet poslali su pršut.

Najčitaniji članci