Obavijesti

Promo sadržaj

Uoči Moondance festivala popričali smo s organizatorom

Uoči Moondance festivala popričali smo s organizatorom
9

Nakon 5 izdanja Moondance je prepoznat u svijetu techna i nema techno izvođača koji ne želi nastupiti na njemu. Iako smo realtivno mali, Forbes nas je još prije 2 godine uvrtio među najbolje europske glazbene festivale

Evo, već 6. izdanje festivala, rekli bi jednog od rijetkih u domaćoj produkciji koji je opstao i bio je iz godine u godinu sve omiljeniji kako među domaćom technom publikom tako i van granica. Koja je formula?

Prvi sastojak je, kao što je to jednom Mate Škugor rekao, velika doza ludosti, jer u ovim uvjetima to je uistinu ludost raditi kontra ekonomske logike. Ali kad je tu strast i ljubav i velika doza tvrdoglavosti, ponekad se stvari okrenu, baš kao što se dogodilo s Moondanceom. Nakon više od 20 g organiziranja, pronašao sam idealnu lokaciju i odlučio tamo graditi svoj san o idealnom techno događaju kakvog sam uvijek zamišljao kao DJ. I upregnuo sam svo svoje iskustvo i kontakte i uložio neizmjeran trud da bi festival od prvog jednonoćnog  izdanja 2013. narastao na 3 noći i preko 25 izvođača. Nakon 5 izdanja Moondance je prepoznat u svijetu techna i nema techno izvođača koji ne želi nastupiti na njemu. Iako smo relativno mali, Forbes nas je još prije 2 godine uvrtio među najbolje europske glazbene festivale. Dobitnici smo inagrade Amabasador za najbolji domaći festival u 2016. i 2017. 

Formula kojom se vodim je da festival posjetiteljima ponudi najbolje sastojke. Od najboljih izvođača koje ne biram po popularnosti nego kvaliteti, pa do hi end produkcije, fantastične kulise  odnosa prema gostima koji je prijateljski i demokratičan. Nemamo ViP jer su nama svi gosti jednako vrijedni i ne radimo razliku među njima. Cijene su umjerene i dostupne i domaćoj publici, a osoblje prijatno i kulturno. U prošlih 5 godina nismo imali niti jedna incident što nas svrstava među najsigurnije i najopuštenije festivale na Jadranu. 

Iz godine u godinu nastojimo biti što bolji, bukirati bolja imena i dati publici više, publici koju smo već pomalo i razmazili. 

Ove godine u svom 6. izdanju festival dovodi po mnogima najboljeg techno DJa današnjice Rodhada, najbolji live act KiNK te prvu damu Detrita. K-HAND. Naravno, oni su samo dio bogatog line upa koji vas očekuje u tri večeri  od 9-12 kolovoza. 

Kakve su najave za ovogodišnje izdanje i gdje se mogu kupiti ulaznice?

Najave su iznad očekivanja, vjerujemo da će kula Kamerlengo biti ispunjena pozitivnom energijom kao i prijašnjih godina. Osim iznimnog line upa, imamo i nekoliko produkcijskih iznenađenja. Domaći posjetitelji kao i oni iz regije imaju privilegiju na jeftinije ulaznice koje mogu nabaviti u sustavu Ticketshopa ili na samom ulazu na festival. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike