Obavijesti

News

Komentari 37

Upao je u ured direktora i pucao u njega zbog otkaza

Upao je u ured direktora i pucao u njega zbog otkaza
9

Bedekovčina: Vozač Rudolf Hruškar (62) u srijedu je upao u ured direktora Ivana Š. (39). Pucao mu je u prsa, nogu i ruku, a nakon toga je pobjegao

VIDEO

U Bedekovčini u Zagorju u Ulici Antuna Mihanovića u pucnjavi je teško ranjen Ivan Š. (38), direktor tvrtke "Bačani transporti". Na njega je u srijedu oko 9.10 iz pištolja pucao radnik Rudolf Hruškar (62). Vlasnik tvrtke Josip Bačani (60) u tom je trenutku bio kat iznad ureda direktora.
- Oko devet sati sam čuo tri pucnja i stravične krikove. Sve se odigralo vrlo brzo, a ranjenog Ivana moja snaha je odvezla na Hitnu - rekao je vlasnik tvrtke Josip Bačani.
U PU krapinsko-zagorskoj potvrdili su pokušaj ubojstva te da su Rudolfa uhitili policajci PP Novi Marof. Kako doznajemo, Rudolf je u srijedu ujutro ušao u ured tvrtke i pucao na direktora jer mu je dao otkaz. Ranio ga je u prsa, nogu i ruku i pobjegao u Novi Marof, gdje su ga i uhitili te prepratili na krim-obradu. Ranjenog direktora su kolima Hitne pomoći prevezli u Opću bolnicu Zabok, a potom u Novu bolnicu u Zagreb. Prema prvim informacijama, ozljede su teške. Rudolf je u tvrtki radio 11 godina.
- Bio je problematičan zaposlenik. Odbijao je radne zadatke i radio mimo dogovora. Bunio se jer nije dobio novi auto, a svaki koji je imao prije je uništio - priča Josip Bačani. Dodaje kako su u proljeće Rudolfu dali otkaz, a on ih je nakon toga tužio.
- Prije tri tjedna smo ga opet primili na posao. On je i dalje bio problematičan i prijetio kako će sve u tvrtki zaklati pa smo mu opet dali otkaz - kaže Bačani. U tvrtki je zaposleno 14 ljudi. Rudolf Hruškar profesionalni je vozač sa 40 godina radnog staža. Na mjesto tragedije stigao je i otac ranjenog Ivana koji nije želio pričati o tragediji. Policija je navodno kod uhićenog Rudolfa pronašla i pištolj iz kojeg je pucao. Očevid je u tijeku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.