Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Upomoć! Silovanje, vrištala je žena u krvi u centru Zagreba

Prije točno tjedan dana tražitelj azila iz Afganistana napao je ženu u zgradi u novozagrebačkim Dugavama. Uhitili su ga pijanog i osumnjičili za bludne radnje

265 komentara

Djevojka je u petak navečer krvavih usta istrčala iz javnog WC-a zagrebačkog Importannea. Vrišteći je tražila pomoć tvrdeći da su je pokušali silovati.

Samo trenutak prije nje, iz toaleta je istrčao muškarac i u zadnji trenutak ušao u autobus za Dugave gdje su ga čekala još dvojica. Svjedoci napada odmah su pozvali policiju koja je brzo stigla s punom maricom interventnih policajaca. Šokirana žena imala je modricu na vratu i vidljiv ugriz na usni iz koje tekla krv. Iako je napadač pobjegao, policajci su počeli masovnu potragu po Novom Zagrebu. Isprva nisu bili uspješni, no napadač je napravio grešku. S dvojicom prijatelja vratio se nazad na okretište autobusa kod Glavnog željezničkog kolodvora. Kako neslužbeno doznajemo, ondje ga je prepoznao jedan od zaštitara trgovačkog centra.

Uspio je dojaviti policajcima gdje se nalazi te ih je slijedio te je uspio zadržati glavnog sumnjivca do dolaksa policije. Uhitili su ga i odmah priveli na ispitivanje u Prvu policijsku postaju Centar. U glasnogovorništvu MUP-a su nam potvrdili napad na ženu te da je napadač strani državljanin.

S obzirom na tijek istrage nisu nam mogli okvalificirati napad kao novi pokušaj silovanja. Muškarca će najvjerojatnije sumnjičiti za neko kazneno djelo iz domene krvnih i seksualnih delikata no tek kada utvrde sve činjenice. Moraju porazgovarati sa žrtvom, svim svjedocima napada te izuzeti snimke videonadzora Importannea.

Podsjetimo, prije točno tjedan dana tražitelj azila iz Afganistana napao je ženu u zgradi u novozagrebačkim Dugavama. Uhitili su ga pijanog i osumnjičili za bludne radnje. Sudac istrage ga je pritvorio na mjesec dana.

Možda vas zanima i ovo:
Message