Obavijesti

News

Komentari 11

Upoznajte Park prirode Učka, omiljenu grill destinaciju

Upoznajte Park prirode Učka, omiljenu grill destinaciju

Učka je prije malo više od 20 godina proglašena parkom prirode, a zbog svoje atraktivne okoline i specifične klime predstavlja destinaciju koja je izvrsna za mnoge aktivnosti, poput šetnje, bicikliranja, ali i roštiljanja

VIDEO

Park prirode Učka sastoji se od istoimene planine i dijela masiva Ćićarije, a smješten je na jednoj od najsjevernijih točaka Mediterana, povezujući Istru i kontinentalni dio Hrvatske. Svojom zelenom oazom oduvijek privlači mnogobrojne posjetitelje, kojima pruža mir, svoju ljepotu u vidu bogate šumske vegetacije i mirisnih livada te bijeg od gradske gužve. A upravo je zbog blizine mnogih gradova on omiljeno izletište zaljubljenicima u prirodu. Bogata turistička ponuda obuhvaća razne aktivnosti, a jedna od njih je i roštiljanje u prirodi uz svjež zrak i cvrkut ptica. Ako se odlučite na izlet u ovaj park prirode, obavezno posjetite Vojak, koji predstavlja najviši vrh Učke i Istarskog poluotoka. Ondje se nalazi kula koja je ujedno vidikovac te pruža očaravajući pogled na sve četiri strane svijeta.

Young,Female,And,Male,Couple,Baking,Barbecue,In,Nature

Ovogodišnji Chill&Grill, koji se organizira u četiri velika grada diljem Hrvatske - Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, upravo je Park prirode Učka odredio kao treću destinaciju za veliki roštilj party. U nagradnom natječaju Chill&Grill odabrani su kandidati koji roštiljaju svake subote u jednoj od destinacija, pa će tako u Rijeci u subotu, 5. lipnja, grilati Mia Hrlec s ekipom "Ovdje nitko nije normalan". Za sebe kažu da su ekipa koja se spojila u posljednjih devet mjeseci tijekom zajedničkog rada s pacijentima te da su ih povezali posao i pozitivan duh. Svakodnevno se bodre i zajedno rješavaju probleme budući da zajedno rade u KBC-u, na respiracijskom odjelu. Upravo se zbog toga vesele zajedničkom druženju, za koje vjeruju da će im ostati kao lijepa uspomena. Pogledajte kako izgleda njihova prijavna slika, kojom su osvojili nagradu, i pratite ih na Facebooku 24sata ove subote, kad će u Parku prirode Učka pokazati svoje umijeće grilanja.

Dobitnicima smo za party osigurali dobru poziciju s velikim roštiljem i malim električnim grillom, suncobrane i hladnjake, klupe za chillanje, deke i jastuke. Čekaju ih i vrhunsko meso i riba za grill te dvije gajbe piva, razna vina i bezalkoholna pića. A da bi roštilj bio potpun, jer bez dobrih priloga nema ni dobrog roštilja, bit će tu raznih začina, salata i umaka. Dobitnike će dočekati i sav potreban materijal za kuhanje i pripremu vatre, a sigurno je da će se među njima naći i jedan pravi majstor za paljenje vatre. Atmosferu će dodatno zagrijati popularni DJ Alwoox (Alen Vukić), koji će ekipu tri sata zabavljati glazbom, a kako bi barem mali dio tog veselog druženja prenijeli i našim gledateljima, dobitnici će snimiti i Chill&Grill video show. Možete ih pratiti i u javljanju uživo na Facebook stranici 24sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Vukic (@alwoox)

A kako je bilo na partyju u Osijeku prošle subote, gdje je roštiljala ekipa pobjednice Valentine Pleša, pogledajte u videu.

Prijavite se i osvojite vrijedne nagrade 

Tu je i mnoštvo drugih vrijednih natječaja - možete osvojiti poklon bon Cromarisa u vrijednosti od 200 kuna, a poklon paket koji će vam pomoći u čišćenju roštilja daruje Labud. Vezak vina nagrađuju vas paketom vrhunskih vina, a u Meggle natječaju imate priliku osvojiti poklon paket u vrijednosti od 300 kuna. Ravlić mesnice najkreativnije prijave nagrađuju s 200 kuna na Ravlić loyalty kartici, a Pevex u velikom nagradnom natječaju traži roštilj majstora među prijateljima. Pobjednik osvaja poklon bon od 1000 kuna, a četiri finalista osvojit će po 200 kuna. Sve detalje pronađite na službenoj stranici www.chill&grill.hr, prijavite se i osvojite jedinstvene nagrade koje vam ove godine donosi dosad najveći Chill&Grill

Glazbena poslastica s europske klupske scene

Ni ovaj Chill&Grill neće proći bez vrhunske glazbe. Uz već spomenutog DJ Alwooxa, moći ćete uživati u sjajnim koncertima jedne od najpopularnijih europskih soul/funk/r'n'b grupaSoul Shadowsa. Frontmen i okosnica grupe, Mirza T, hrvatskoj je publici poznat po vrhunskim koncertima. A s Mirzom T u bendu sviraju i klavijaturist Nikola Šantek te Vinko Mihić aka Vince Cally, pjevač, tekstopisac i producent. Njihove koncerte ćete moći ekskluzivno pogledati, pod nazivom CHILL&GRILL MAKE IT COUNT ART SESSIONS, na stranici Chill&Grill od petka, 4. lipnja. Polusatne koncerte ovi sjajni muzičari izveli su za publiku koja uz dobar roštilj voli i dobru glazbu.

Inače, Mirza T je glazbenik koji djeluje na europskoj klupskoj sceni već godinama, uglavnom na relaciji Amsterdam - Hrvatska s bendom Soul Shadows, koji naziva svojim "plemenom koje se stalno mijenja". Surađivao je s mnogim glazbenim zvijezdama. Mario Biondi, Nikki Glaspie Beyonce band, Maya Azucena, Julius Green the Platters band, Slam Allen te Carol Cass samo su neki od njih, a jedini je glazbenik iz ovog dijela svijeta čiji je rad prepoznao vodeći svjetski portal za soul/funk/r'n'b glazbu Soul tracks te objavio premijerno njegova dva autorska singla.  

Sljedeći dobitnici moći će uživati u roštilju koji će, nakon Rijeke, biti u Splitu, u parku Zvončac 12. 6. 

Chill&Grill 2021 širi se diljem Hrvatske, a očekuje vas više od mjesec dana roštiljanja, dobre mjuze, konkretnih nagrada i fine klope! Prijavite se i osvojite nagrade na www.chillgrill.hr!

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroën i Make It Count.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca