Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Upoznajte tim koji stoji iza JAKO uspjeha!

Početkom ove godine tvrtka JAKO započinje svoji novi identitet. S razvijenim sportskim duhom, koji je uvijek upravljao našim razmišljanjima, da razvijamo proizvode koji su sportašima zaista potrebni

Foto: JAKO Sport

Početkom ove godine tvrtka JAKO započinje svoji novi identitet. S razvijenim sportskim duhom, koji je uvijek upravljao našim razmišljanjima, da razvijamo proizvode koji su sportašima zaista potrebni.

Pokretanjem JAKO Web Shop internet trgovine, proširili smo svoj individualni pristup našim partnerima, timovima i kupcima.
Uspjeh je ono što nas tjera iz dana u dan u nove pobjede i izazove. No, sve to ne bi bilo moguće bez naše ekipe, našeg tima koji stoji iza JAKO imena.

Tvrtka JAKO Sport se nalazi na samom izlazu iz grada Knina. Na prostoru većem od 10000 kvadratnih metara nalazi se uprava tvrtke od 800 m2 te skladišnim prostorom od 2600 m2. Na svoje dvije etaže nalazi se izložbeni showroom, odjel marketinga, odjel financija, odjel nabave, odjel prodaje, odjel logistike te velika konferencijska dvorana, kao i čekaonica, kantina i uredi uže uprave.

No krenimo od naše maloprodaje unutar centrale u Kninu gdje je vidljiva sva naša paleta proizvoda i iznimna susretljivost i pomoć naše prodavačice Angeline. Uz centralnu maloprodaju u Kninu, nalazi se i jedna u gradu podno Marijana – Splitu (Ante Starčevića 24a) koju samostalno vodi mladi gospodin zvani Stipe.

Foto: JAKO Sport Kako bi sva naša roba bila na broju, redovno na stanju i uvijek dostupna našim kupcima brine se tim prodaje i nabave – naši Goran i Robert dok naš webshop održava Jure.

Da bi artikli bili uredno složeni, spakirani te isporučeni vama unutar parametara JAKO kvalitete – tu je uvijek vrijedni Josip.

Foto: JAKO Sport S obzirom da smo jedni od rijetkih koji na tržištu nude i personalizaciju timske opreme prema vašim željama, moramo imati osobu koja će svu svoju kreativnost i preciznost posvetiti vama – tu je naš perfekcionist Damir.

Foto: JAKO Sport "Uigran tim koji svaki dan teži prema novim izazivima je ono što čini tvrtku uspješnom i jako sam zahvalan što i sam mogu biti dio tog tima." - Ivan Gojević, direktor

 

 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message