Obavijesti

Promo sadržaj

Upoznajte Zdravoljupce i doznajte kako ih sakupiti

Upoznajte Zdravoljupce i doznajte kako ih sakupiti
1

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo grupu voća i povrća koju će zavoljeti klinci, ali i roditelji… Pjevaju, plešu, kuhaju, educiraju, zabavljaju... oni su pravi Zdravoljupci

Pridružite se veseloj družini Zdravoljubaca! Pjevajte, plešite, sakupljajte plišance, isprobajte nove recepte, igrajte igrice...

Malo je potrebno da svi postanemo Zdravoljupci :) Preuzmite svoj letak i avantura može početi od 23.8.!

Kako sudjelovati

Za svakih potrošenih 50 kn, dobit ćete jednu naljepnicu. Sakupite 40 naljepnica i kupite plišanu igračku Zdravoljupca za 10 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako sakupite 20 naljepnica, plišanu igračku možete kupiti za 50 kn. Redovna cijena plišane igračke, bez naljepnica je 115 kn. Naljepnice možete sakupljati od 23.8. do 28.10., a plišane igračke kupiti do 12.11. ili do isteka zaliha.

Upoznajte Zdravoljupce

Brokula Branko - Osim što pomaže u probavi, regulira šećer i smanjuje kolesterol, Branko je u svakomvrtu veliki zavodnik i uvijek drži do svog izgleda. Najviše je ponosan na svoju frizuru. U slobodno vrijeme uči kuhati i piše pjesme.

Banana Bela - Puna B kompleks vitamina, osigurava puno energije i podiže naše raspoloženje. Ako je netko sportski tip, onda je to Bela! Ne može dvije sekunde biti na miru, stalno skakuće i nešto izvodi. Valjda joj je zato uvijek vruće pa nosi “raskopčanu” koru.

Jagoda Jana - Vitaminima A i C jača naš imunitet i pomaže pri liječenju anemije. Njezino rumeno lice najbolje opisuje karakter... Jana je mirno, sramežljivo i slatko biće koje jednostavno moraš voljeti. Treba joj malo vremena da se oslobodi, ali kad se opusti ne možeš ju zaustaviti.

Mrkva Mirko - Za prijatelje - Beta Karoten. Osim što je dobar za kožu, pun je vitamina i smanjuje kratkovidnost. Obožava biti na suncu, ima lijepu prirodnu boju i savršen vid. Uvijek izgleda cool, malo glumi frajera, ali zapravo je jako simpa lik.

Patlidžan Patrik - Odličan je izvor vitamina koji čuva srce i smanjuje stres. Za Patrika možemo reći da je rođeni šaljivdžija. Ne može podnijeti da se netko pored njega osjeća loše i zbog toga je omiljen u društvu. Prava je dobrica, uvijek će svoje vitamine rado podijeliti s drugima.

Češnjak Luka - Ima čudesno antibakterijsko djelovanje. Njegov imunitet je toliko jak da u jednom dahu doslovce može otpuhati sve štetne bakterije. No, njegova najveća prednost ujedno je i njegova najveća mana jer kad puhne, nitko ne želi biti u njegovoj blizini.

Kruška Klara - Miss voća 2018. Ima najljepšu figuru koju ne skriva pred ostalima. Puna je sebe jer je bogata vlaknima i antioksidansima, pomaže probavi, a vrlo je poželjna u njezi kože. Ako nije na grani, onda je sigurno pred ogledalom gdje se divi svojoj ljepoti.

Više informacija o novom programu vjernosti i Zdravoljupcima dostupno je na www.zdravoljupci.hr.

Poslušajte Zdravoljupci pjesmu

Zdraa-voo svima! Zdravoljupci sad su tu, za energiju i akciju! Upoznajte bananu Belu, patlidžana Patrika, krušku Klaru, brokulu Branka, jagodu Janu, mrkvu Mirka i češnjaka Luku kroz pjesmu!

Preuzmite tekst pjesme Zdravoljupci i zapjevajte s nama!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj