Obavijesti

News

Komentari 14

Upoznali se na Tinderu, slagao joj da je milijarder pa je pokrao

Upoznali se na Tinderu, slagao joj da je milijarder pa je pokrao

Prevarant je djevojci ispričao kako često putuje. Započeli su vezu na daljinu i Cecile se zaljubila. Svakodnevno su izmjenjivali romantične poruke i video pozive, a onda ju je pitao broj kartice...

VIDEO

Norveška studentica je na aplikaciji za upoznavanje 'Tinder' upoznala zgodnog muškarca iz Izraela. Kad je dogovarala prvi spoj, nije ni slutila da će joj slomiti srce i opljačkati je.

Cecile Fjellhoy (28) studirala je u Londonu kad je upoznala muškarca koji se predstavljao kao Simon Leviev. Tvrdio je da je sin milijardera i trgovca dijamantima Leva Levieva. Njihov prvi spoj prošao je sjajno. Simon je Cecilie odveo privatnim avionom u Bugarsku. Rekao joj da ga kod kuće zovu 'princem dijamanata' i da je bogati nasljednik.

Ispričao joj je kako je jako zaposlen i često putuje. Započeli su vezu na daljinu i Cecile se zaljubila. Svakodnevno su izmjenjivali romantične poruke i video pozive.

Nakon nekoliko tjedana Simon je zamolio Cecile da mu da podatke svoje kreditne kartice kako bi mogao anonimno trošiti. Rekao joj je da će joj sav novac koji potroši na avionske karte, hotele, večere... Objasnio joj je da mu treba mnogo novca kako bi zbrinuo cijeli svoj tim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što je Cecile dobila izlist mjesečnog računa, shvatila je da je Simon trošio kupujući u luksuznim prodavaonicama u Bagkoku i kako je odsjeo u hotelu Rith u Berlinu. U samo mjesec dana potrošio je više od 75,000 dolara, a više od polovice s Ceciline kartice. Stalno joj je obećavao da će joj ubrzo vratiti novac. Uskoro je shvatila da se radi o prevarantu.

- Došlo mi je da povratim. Prvi put u životu sam bila u takvom šoku. Osjećam se kao da sam si uništila život - priča Fjellhoy.

Policija je uspjela pronaći muškarca i saznati da mu je pravo ime Shimon Hyuan. Shimon je već otprije poznat policiji i sedam godina je proveo iza rešetaka u Finskoj jer je već jednu ženu prevario za ogroman iznos, a u Izraelu ga traže zbog nekoliko prevara.

- Mrzim se. Bolno mi je još ovo sve. Nisam izgubila dečka, nije me ostavio već nikad nije ni postojao - tužno je ispričala Cecile, piše Msn.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!