Obavijesti

News

Komentari 23

Upucali ga u glavu, oporavio se i sad ga pritvorili zbog prijetnje

Upucali ga u glavu, oporavio se i sad ga pritvorili zbog prijetnje
1

Danijel Marušić lani se u Novom Petruševcu sukobio sa susjedima. Tučnjava je završena kad mu je susjed iz pištolja pucao u glavu. U Remetincu je završio zbog prijetnji iz svibnja 2017.

VIDEO

Nakon što se u oporavio od ranjavanja u glavu, Danijel Marušić (32) izašao je iz bolnice i završio u istražnom zatvoru zbog prijetnji susjedima. Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu odredio mu je mjesec dana  pritvora zbog opasnosti od ponavljanja nedjela. 

Danijel Marušić se lani 13. svibnja, na obljetnicu obiteljske tragedije, godinu nakon što je njegov otac Josip Jozo Marušić (60) ubio svoju suprugu i Danijelovu maćehu, Sandru Marušić (47), a zatim i sebe, posvađao pa zatim i potukao sa susjedima u Novom Petruševcu. 

Prema pisanju Jutarnjeg lista susjedova supruga donijela je Marušićima u kuću cvijeće na godišnjicu smrti njegova oca i maćehe. To je Danijel shvatio kao podcjenjivanje. Navodno je, kad je vidio cvijeće, rekao  “što oni misle, da smo mi sirotinja da nemamo cvijeće za mrtvog oca”.

Nakon toga je izvadio cvijeće iz vaze te se uputio prema susjedu da mu ga vrati. Kada je susjedu došao na vrata, počela je žestoka prepirka, a u svađi je sudjelovao i susjedov sin (31).  

- Sve ću vas pobiti - prijetio je Marušić susjedima  nakon što je preskočio ogradu te je mlađeg susjeda udario palicom po glavi i rukama mu stezao vrat. Tučnjavu je prekinuo  otac mladića pucajući iz pištolja. Prvi metak je Marušića promašio, no drugim, ispaljenim iz blizine, pogodio je Marušića u gornji dio čela, pisao je lani Jutarnji list.

Vidjevši što je napravio napadnuti susjed, koji je navodno bio pod utjecajem alkohola, povukao se u kuću, a članovi Marušićeve obitelji pritrčali su Marušiću koji je u lokvi krvi ležao nasred ceste te mu pokušali pomoći. Pozvana je i Hitna pomoć koja je Marušića u teškome stanju prevezla u bolnicu. 

Trebali su mu mjeseci da se oporavi, a zbog napada je završio iza rešetaka. Do sada je osuđivan zbog posjedovanja droga, pokušaja ubojstva i nasilja u obitelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

UŽIVO Rafalei stigli u Hrvatsku!
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei stigli u Hrvatsku!

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu