Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Đuro Đaković želi kupiti Ingru: Imamo viziju i snage pomoći

Iako se Ingra nalazi u ozbiljnim problemima, koji su kulminirali i blokadom računa, mi smo odlučili preuzeti rizik, rekao je predsjednik uprave Đure Đaković Holdinga

Žarko Bašić/PIXSELL
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

Đuro Đaković Holding je izrazio namjeru za objavljivanje ponude za preuzimanje Ingre. 

- Vjerujemo da je to u najboljem dugoročnom interesu našeg daljnjeg širenja na strana tržišta - rekao je Vladimir Kovačević, predsjednik Uprave Đure Đaković Holdinga. 

Istaknuo je kako ovom potencijalnom preuzimanju tvrtka vidi znatne sinergijske efekte u graditeljstvu i infrastrukturi te industriji i energetici

- Iako se Ingra već nekoliko godina nalazi u ozbiljnim poslovnim problemima, koji su kulminirali i  dvomjesečnom blokadom računa, mi smo odlučili preuzeti rizik, jer imamo viziju i snage pomoći Ingri. Vjerujemo da će vjerovnici i dioničari Ingre to prepoznati i prihvatiti kao jedini izlaz iz ove teške situacije u kojoj se Ingra našla - rekao je Vladimir Kovačević, predsjednik Uprave Đuro Đaković Holdinga. 

Priopćenjem se u ponedjeljak oglasio Odjel korporativnih komunikacija Holdinga Đuro Đaković dodajući kako je o svojoj namjeri Holding Đuro Đaković izvijestio Ingru, Zagrebačku burzu i Hrvatsku agenciju za nadzor financijskih usluga (HANFA).


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message