Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ušetala pijana u kafić i dečku zabila čašu u vrat

Dajani Ratkovac (46) izmjereno je više od jednog promila alkohola u krvi, a Krešimiru, koji je prošao samo s lakšim ozljedama, nešto manje

Ž.Lukunić
Foto: Ž.Lukunić
5 komentara

U buffetu Blato u Ulici Božidara Magovca u Zagrebu 46-godišnja Dajana Ratkovac htjela je u utorak oko 22 sata ubiti svog devet godina starijeg prijatelja Krešimira Hibeka.
- Ona je navodno ranije bila s njim u nekom kafiću gdje su se posvađali. Krešimir je došao sam, a nakon nekog vremena je ona uletjela kao uragan. Napala ga je štapom i počela udarati. Na kraju je razbila čašu koju mu je zabila u vrat, kod uha - doznajemo od radnice iz kafića Blato i mušterija koji su se tamo zatekli u vrijeme svađe dvoje ljubavnika. Krešimir i Dajana su navodno u vezi oko tri godine i sastajali su se po kafićima često, a u Blatu su bili stalni gosti. Konobarica kafića je prepričala kako se Hibek uopće nije branio.
- Bio je u uniformi zaštitarske agencije za koju radi, pa se valjda bojao zbog posla - dodala je konobarica.
Dajani je izmjereno više od jednog promila alkohola u krvi, a Krešimiru, koji je prošao s lakšim ozljedama, nešto manje. Liječnička mu je pomoć pružena u KBC-u Dubrava.

Možda vas zanima i ovo:
Message