Obavijesti

Promo sadržaj

USKRS: što pokloniti svakom članu obitelji?

USKRS: što pokloniti svakom članu obitelji?
3

Bliži se najfiniji doručak u cijeloj godini! I ne samo to, slijedi ga dobar ručak i zabavna druženja uz vesele igre oko blagdanskog stola. Naravno, riječ je o Uskrsu – najvažnijem kršćanskom blagdanu

Donosimo jednostavne ideje čime napuniti ovogodišnje Uskršnje košarice za svakog člana obitelji!

ZA MAMU
Marljiva mama svojim vrijednim rukama stvara mirise i okuse svakog blagdana pa tako i Uskrsa. Ona je ta koja se brine da smo svi sretni, siti i veseli. Zato u maminu košaricu ubacite vrhunske Mozart kugle i Uskršnju bombonijeru koju čine trufle sa zanosnom kremom od viskija i mekim nougatom. 

ZA TATU
Možda nije najveći ljubitelj slatkog, ali zato je tu premium ajvar da osvoji njegovo srce. Uz najbolji ajvar, dodajte čašicu domaće rakije i tatina uskršnja košarica je spremna.

ZA BRACU I SEKU
Umjesto velikih poklona djeci za Uskrs poklonite što više svoje pažnje, vremena i osjećaja te uživajte u blagdanskim ritualima. Dopustite im da budu vaši mali pomagači u kuhinji, objasnite im što slave i zašto. Naravno, neka uživaju i u najzabavnijem običaju - bojanju jaja. Nakon obavljenog posla za nagradu im poklonite zlatnog čokoladnog zeca ili slatkog uskršnjeg pilića. 

ZA CIJELU OBITELJ
Jeste li znali da je običaj razmjenjivanja pisanica mnogo stariji od samog Uskrsa? Njegovi tragovi se mogu pronaći već u zapisima iz drevnog Egipta, Perzije, Rima i Grčke, gdje je jaje bilo simbol života.
Napunite i vi punu košaru za cijelu obitelj, ali ne bilo kakvim pisanicama. U Deliiicijama vas čekaju najposebnije koje ste do sada vidjeli. U pravoj ljusci od jajeta, predivno ukrašenoj skriva se neodoljivi nougat. Zamislite veselje vaših ukućana kada se razbije ljuska, a unutra ih dočeka slatko iznenađenje! 

ZA BAKU I DJEDA
Bake i djedovi su važan dio svake obitelji. Oni su često ti koji prenose vjeru i običaje na unuke. Zato im od srca poklonite znak zahvale što su uvijek tu uz vas. Kombinacija finog vina i Adria pralina ostavit će ih bez teksta.

U GOSTE SE NE IDE PRAZNIH RUKU 
Kada ste osigurali da su svi ukućani sretni, treba misliti i što ponijeti obitelji koju rado posjećujete na ovaj blagdan. Maštovite ruke naših djelatnica osmislile su prigodne poklon pakete. Izgledaju senzacionalno! Od slatkih zečića, jaja do finih delikatesa i vrhunskih čokolada. 

Sretan i blagoslovljen Uskrs uz obilje ljubavi, mira i slatkiša žele vam DELIIICIJE!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.