Obavijesti

News

Komentari 131

'Uspjeh Vatrenih pokazuje da se Hrvatska može ujediniti'

'Uspjeh Vatrenih pokazuje da se  Hrvatska može ujediniti'

Treba nam optimizma, treba nam zajedništva, ovo što su nam donijeli Vatreni pokazuje da se Hrvatska može ujediniti i da zajedno možemo ići u pravom smjeru, poručio je Tolušić

VIDEO

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić izjavio je u srijedu da bi uspjeh Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu trebao potaknuti optimizam i zajedništvo u Hrvatskoj, koja se na tom primjeru može ujediniti i krenuti u pravom smjeru.

Treba nam optimizma, treba nam zajedništva, ovo što su nam donijeli Vatreni pokazuje da se Hrvatska može ujediniti i da zajedno možemo ići u pravom smjeru, poručio je Tolušić uoči sjednice Vladina užeg kabineta odgovarajući na pitanje kako Hrvatska može profitirati od pozitivnog raspoloženja koje su donijeli nogometaši i nezaboravnog dočeka koji su im priredili hrvatski građani. 

"Nije bitno kako će Vlada profitirati, bitno je da profitira Hrvatska i hrvatski građani. I mi uvijek možemo bolje, ali ima puno stvari koje se rade odlično, i smatram da to sve zajednički trebamo izgurati", rekao je Tolušić. 

Govoreći o najavi izgradnje nacionalnog nogometnog stadiona, dok s druge strane stručnjaci upozoravaju kako djeca koja se bave sportom nemaju uvjete za razvoj, Tolušić je ustvrdio kako se ne može reći da se ne ulaže u infrastrukturu, ali ona definitivno može biti bolja".

Pritom je naveo primjer vrtića iznijevši podatak da je upravo u tijeku natječaj gdje Ministarstvo poljoprivrede financira s 500 milijuna kuna izgradnju vrtića.

Osim toga, potpisani su ugovori za 54 vrtića vrijedni oko 300 milijuna kuna, što znači da je samo za vrtiće u ovoj godini, uz sredstava koja izdvaja Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, predviđeno milijardu kuna, kaže Tolušić.

Time bi ove godine Hrvatska riješila gotovo sve potrebe za vrtićima za svu djecu i sve općine i gradove, dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa