News

Komentari 35

Drama u Primoštenu: Planule boce plina, skoro eksplodirale

Drama u Primoštenu: Planule boce plina, skoro eksplodirale

U središtu Primoštena u ponedjeljak popodne odvijala se prava drama: Plinske boce zapalile su štand za prženje i prodaju ušećerenog kikirikija i badema

U središtu Primoštena u ponedjeljak popodne odvijala se prava drama, zapalio se štand za prženje i prodaju ušećerenog kikirikija i badema.

Na najprometnijem mjestu, među stotinama turista i mještana, požar je zahvatio plinske instalacije i boce, zaprijetivši eksplozijom. Državna uprava za zaštitu i spašavanje javlja kako je do dolaska vatrogasaca vlasnik uz pomoć ljudi s okolnih štandova uspio aparatom pogasio požar.

- Sinko moj hvala Bogu da smo svi živi i zdravi. Planulo je u sekundi i nisam mogao zatvoriti boce plina. Danas smo prvi dan otvorili, promijenio sam gume od plina i sve je novo. Tko zna šta se dogodilo - rekao je nakon incidenta barba Ivan, vlasnik štanda za PrimoštenPlus.

- Dojava je zaprimljena u 17.14 sati. Na intervenciju je izašao JVP Šibenik i DVD Primošten. Intervencija je završena u 17.27 sati - izvijestila je vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije. Srećom, nije bilo ozlijeđenih, a materijalna šteta je minimalna.