Obavijesti

Promo sadržaj

Uštedite do 40% na cijenama letove u popularne destinacije

Uštedite do 40% na cijenama letove u popularne destinacije
1

Kako bismo proslavili šestu godišnjicu Qatar Airwaysa u Hrvatskoj, pozivamo sve putnike na istraživanje svijeta zajedno uz posebnu ponudu koja uključuje izvanredne popuste čak do 40%

Ponuda je dostupna za kupnju karata u ekonomskom i poslovnom razredu od 7. do 21. svibnja 2018. i vrijedi za putovanja od 15. rujna 2018. do 31. ožujka 2019. u najpopularnija odredišta diljem svijeta.*

Zagreb je postao dio plana razvoja i globalnog širenja Qatar Airwaysa prije 6 godina i od tada do danas je polako, ali sigurno uvelike dobio na značaju. Od prvog leta 2012. godine, Qatar Airways je neprestano razvijao liniju Zagreb – Doha i od tadašnjih 3 proširio uslugu na današnjih 14 izravnih letova tjedno čime je omogućio svima koji putuju iz i prema Zagrebu još bolju povezanost s neprestano rastućom mrežom od više od 150 odredišta diljem svijeta.

Uz posvećenost hrvatskom tržištu, kompanija je i dalje jedan od najbrže rastućih prijevoznika u povijesti zrakoplovne industrije otvorivši u protekloj godini brojna nova odredišta čime pruža svim putnicima iz Zagreba let prema odredištima kao što su Krabi, Chiang Mai i Pattaya (Tajland), Penang (Malezija), Canberra (Australija) i brojnim drugim odredištima. U 2018. Qatar Airways nastavlja širiti svoju mrežu odredišta u koju će dodati među ostalima i Langkawi u Maleziji i Da Nang u Vijetnamu. Qatar Airways uz svoj optimalni red letenja, besprijekorno presjedanje kroz jednu od najmodernijih i najboljih zračnih luka na svijetu Hamad International Airport u Dohi te poznatu i nagrađivanu uslugu tijekom leta pruža vrhunsko iskustvo putovanja potvrđujući time vodeću poziciju u industriji kako globalno tako i na hrvatskom tržištu.

Qatar Airways Country Manager Eastern Europe - Centre, gosp. Grisha Jenkov izjavio je: “Ponosni smo što slavimo ovu važnu obljetnicu u Zagrebu uz ponudu izvanrednih cijena letova u neka od naših najpoznatijih odredišta koja su dio Qatar Airwaysove mreže od više od 150 odredišta diljem svijeta. Naša je želja potaknuti putnike na istraživanje svijeta zajedno i putovanje iz Zagreba uz vrhunsku uslugu Qatar Airwaysa. Kao globalni zrakoplovni prijevoznik posvećeni smo stalnom rastu i širenju mreže odredišta u koja letimo, ali i širenju ponude za sve putnike na našim postojećim linijama. Uz trenutnih 14 izravnih letova i najavljena nova odredišta u 2018. godini, drago nam je što i dalje poboljšavamo povezanost Zagreba preko Dohe s ostatkom svijeta i time pružamo još više mogućnosti za putovanja svim poslovnim putnicima i putnicima u potrazi za odmorom iz snova.“

Putnici mogu rezervirati letove po ovoj posebnoj ponudi na www.qatarairways.com te u prodajnim uredima Qatar Airwaysa u Zagrebu i u zračnoj luci „Franjo Tuđman" ili u svojoj odabranoj putničkoj agenciji i početi planirati svoje putovanje u neko od 150 odredišta diljem svijeta već danas. Sve putnike koji će iskoristiti pogodnosti ove izvanredne ponude pozivamo i da isplaniraju dva putovanja u jednome uz Qatar Airwaysov novitet +Katar.

Njime je omogućen svim putnicima, koji se nalaze u tranzitu kroz zračnu luku Hamad International Airport, boravak u nekom od mnogih internacionalnih hotela u Dohi, uz mogućnost dobivanja besplatne vize po dolasku. Ovim programom putnici imaju priliku uživati u ljepotama glavnog grada Katara, od kojih se posebno ističu poznati Muzej islamske umjetnosti, žila kucavica grada - živopisna tržnica Souq Waqif, poznata po začinima, parfemima i svili, zatim jedinstveno krstarenje Arapskim zaljevom u tradicionalnim katarskim jedrenjacima te avanturistički izlet u katarsku pustinju i uzbudljiva vožnja po valovitim pustinjskim dinama. Dodajte Dohu u svoj plan i pretvorite jedno putovanje u dva. Posjetite www.qatarairways.com i saznajte više. 

 

* Primjenjuju se posebni uvjeti i pravila. Broj dostupnih mjesta je ograničen te je moguća primjena razdoblja kada putovanja nisu moguća. Molimo provjerite sve uvjete i pravila na www.qatarairways.com kao i prilikom izrade rezervacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.