Obavijesti

Promo sadržaj

Uštedite i pripremite se za zimu u poslovnicama Tomić & Co

Uštedite i pripremite se za zimu u poslovnicama Tomić & Co
3

Akcijska ponuda BMW i MINI kompleta zimskih kotača i zvjezdica kao oznaka dugotrajnosti gume i vrhunskih sigurnosnih ocjena

Uz zahladnjenje dolaze i zahtjevniji uvjeti na cestama – mokra cesta, smanjena vidljivost, cesta prekrivena snijegom i ledom… Kad temperatura padne, ljetne se gume više ne odlikuju najboljim performansama. Površina im otvrdne, smanji se sila prianjanja između gume i podloge te dolazi do gubitka upravljivosti vozila. Samo posebne gumene smjese zimskih guma podnose hladnoću kako bi se održalo prianjanje i jamčio kratak put kočenja. Korištenjem ljetnih guma dovodite svoje suputnike, okolinu i sebe u opasnost. Primjerice, kočioni put vozila opremljenog ljetnim gumama po cesti prekrivenoj snijegom veći je za čak 25 % nego kad je vozilo opremljeno zimskim gumama. Usporedba na cesti prekrivenoj ledom pokazuje još lošije rezultate. Zato, najbolji odgovor na zimske uvjete jesu zimske gume.

bmw_as_service-news_winter_2016_HR_4_ds.indd

ZVJEZDICA ZNAČI DA SE GUMA ODLIKUJE DUGOTRAJNOŠĆU TE VRHUNSKIM SIGURNOSNIM OCJENAMA

BMW grupacija i ove je godine marljivo radila na sigurnosti svojih korisnika u prometu. Grupacija dugi niz godina surađuje s vodećim svjetskim proizvođačima guma (Bridgestone, Pirelli, Goodyear…) kako bi razvila proizvod po mjeri za svaki pojedini model. Doista, legendarni MINI i novi BMW X6 postavljaju dijametralno različite zahtjeve na kotače, stoga je vrlo bitno opremiti vozilo gumom koja udovoljava baš tim zahtjevima. Zbog toga, sve gume razvijene u suradnji s BMW-om uz oznaku dimenzije, vrste gume, nosivosti i maksimalne brzine nose i oznaku zvjezdice.

Zvjezdica znači da je guma razvijena upravo za taj model, ali i da se guma odlikuje dugotrajnošću te vrhunskim sigurnosnim ocjenama. Kako bismo postigli izvanredne ocjene, naše gume su testirane prema više od 50 različitih kriterija grupiranih u šest glavnih područja: vozna svojstva, sigurnost, sportsko ponašanje, trošenje, udobnost i učinkovitost. Kao šećer na kraju, gume dolaze s posebnom „run-flat“ tehnologijom uz koju nemate brige oko probušene gume jer možete nastaviti voziti do 80 km brzinom od 80 km/h bez straha od oštećenja ovjesa vozila.

No, kako bismo osvježili vanjštinu Vašeg vozila, uz gume dolaze i naplatci u kompletu zimskih kotača uz velik izbor veličina i oblika. Paleta, ovisno o modelu, se sastoji od najmanjih kotača homologiranih za vozilo sve do najvećih, „M Performance“ koje, osim neupitne kvalitete, veže još jedna značajka – akcijska cijena s popustima i do 30%.

Provjerite posebne ponude i dostupnost kompleta zimskih kotača i ostale zimske opreme za Vaše vozilo u poslovnicama Tomić & Co. u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli ili zatražite više informacija na stranicama www.bmw.hr i www.mini.com.hr.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
PROMO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Pozitivnoj energiji vidovnjakinje Sandre nema premca!
PROMO

Pozitivnoj energiji vidovnjakinje Sandre nema premca!

Vidovnjakinja koja već preko dva desetljeća hrabro prkosi zlu i crnoj magiji - to je naša Sandra!
Navigiranje kroz regulirane vode marketinških izazova: priča o kreativnosti i inovaciji
Promo

Navigiranje kroz regulirane vode marketinških izazova: priča o kreativnosti i inovaciji

Marketinški stručnjaci koji rade u visoko reguliranim industrijama suočavaju se s raznim izazovima, uključujući stroge pravne zahtjeve, ograničenja u sadržaju i targetiranju publike.