Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Uštedite i pripremite se za zimu u poslovnicama Tomić & Co

Akcijska ponuda BMW i MINI kompleta zimskih kotača i zvjezdica kao oznaka dugotrajnosti gume i vrhunskih sigurnosnih ocjena

bmw_as_service-news_winter_2016_HR_4_ds.indd

Uz zahladnjenje dolaze i zahtjevniji uvjeti na cestama – mokra cesta, smanjena vidljivost, cesta prekrivena snijegom i ledom… Kad temperatura padne, ljetne se gume više ne odlikuju najboljim performansama. Površina im otvrdne, smanji se sila prianjanja između gume i podloge te dolazi do gubitka upravljivosti vozila. Samo posebne gumene smjese zimskih guma podnose hladnoću kako bi se održalo prianjanje i jamčio kratak put kočenja. Korištenjem ljetnih guma dovodite svoje suputnike, okolinu i sebe u opasnost. Primjerice, kočioni put vozila opremljenog ljetnim gumama po cesti prekrivenoj snijegom veći je za čak 25 % nego kad je vozilo opremljeno zimskim gumama. Usporedba na cesti prekrivenoj ledom pokazuje još lošije rezultate. Zato, najbolji odgovor na zimske uvjete jesu zimske gume.

bmw_as_service-news_winter_2016_HR_4_ds.indd | Autor:

ZVJEZDICA ZNAČI DA SE GUMA ODLIKUJE DUGOTRAJNOŠĆU TE VRHUNSKIM SIGURNOSNIM OCJENAMA

BMW grupacija i ove je godine marljivo radila na sigurnosti svojih korisnika u prometu. Grupacija dugi niz godina surađuje s vodećim svjetskim proizvođačima guma (Bridgestone, Pirelli, Goodyear…) kako bi razvila proizvod po mjeri za svaki pojedini model. Doista, legendarni MINI i novi BMW X6 postavljaju dijametralno različite zahtjeve na kotače, stoga je vrlo bitno opremiti vozilo gumom koja udovoljava baš tim zahtjevima. Zbog toga, sve gume razvijene u suradnji s BMW-om uz oznaku dimenzije, vrste gume, nosivosti i maksimalne brzine nose i oznaku zvjezdice.

Zvjezdica znači da je guma razvijena upravo za taj model, ali i da se guma odlikuje dugotrajnošću te vrhunskim sigurnosnim ocjenama. Kako bismo postigli izvanredne ocjene, naše gume su testirane prema više od 50 različitih kriterija grupiranih u šest glavnih područja: vozna svojstva, sigurnost, sportsko ponašanje, trošenje, udobnost i učinkovitost. Kao šećer na kraju, gume dolaze s posebnom „run-flat“ tehnologijom uz koju nemate brige oko probušene gume jer možete nastaviti voziti do 80 km brzinom od 80 km/h bez straha od oštećenja ovjesa vozila.

No, kako bismo osvježili vanjštinu Vašeg vozila, uz gume dolaze i naplatci u kompletu zimskih kotača uz velik izbor veličina i oblika. Paleta, ovisno o modelu, se sastoji od najmanjih kotača homologiranih za vozilo sve do najvećih, „M Performance“ koje, osim neupitne kvalitete, veže još jedna značajka – akcijska cijena s popustima i do 30%.

Provjerite posebne ponude i dostupnost kompleta zimskih kotača i ostale zimske opreme za Vaše vozilo u poslovnicama Tomić & Co. u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli ili zatražite više informacija na stranicama www.bmw.hr i www.mini.com.hr.
 

Tema: Promo sadržaj

Message