Obavijesti

Promo sadržaj

Uštedite vrijeme i energiju uz Gorenje WaveActive perilice

Uštedite vrijeme i energiju uz Gorenje WaveActive perilice
3

Pranje rublja predstavlja gotovo svakodnevnu obavezu u prosječnoj obitelji kojoj je potrebno posvetiti određeno vrijeme

Da ne spominjemo još i glačanje koje oduzima još više vremena ili činjenicu da čak i oprano rublje može imati tragove mrlja ili neugodan miris. Život može biti kompliciran i bez toga, pa zašto ne bismo brigu o rublju učinili jednostavnom? Dopustite da se za to pobrine Gorenje, svojom novom generacijom perilica i sušilica rublja koje se mogu pohvaliti najnovijom tehnologijom osmišljenom kako bi pružile najbolju brigu i za najosjetljivije tkanine. 

Više pare za manje glačanja i mekše rublje

Uz novu Gorenje WaveActive generaciju perilica i sušilica rublja, sada možete potrošiti manje vremena na brigu o rublju, a više vremena možete posvetiti onim stvarima u kojima zaista uživate. Karakteristika SteamTech učinkovito njeguje rublje i uklanja nečistoće, bakterije, mikrobe i neugodne mirise te smanjuje gužvanje odjeće. Ova posebna SteamTech karakteristika učinit će vaše rublje temeljito čistim, manje naboranim i mekšim, bez korištenja omekšivača. SteamTech omogućava dodatan tretman rublja parom na kraju programa sušenja kako bi se osvježila vlakna, a odjeća postala mekša i manje naborana, čime se minimizira, ako ne i u potpunosti uklanja potreba za glačanjem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tiše perilice rublja

Perilice rublja mogu postati prilično glasne za vrijeme procesa pranja, a i velik su potrošač električne energije. Ipak, kod Gorenje WaveActive perilica i sušilica rublja to nije slučaj jer se mogu pohvaliti jedinstvenim bočnim stranicama StableTech i novim inverterskim PowerDrive motorom koji osigurava veliku uštedu energije budući da pomoću njega uređaji dostižu energetski razred A+++ uz dodatne uštede od -50% u potrošnji energije za perilice te energetski razred A+++ uz dodatne uštede od -10% u potrošnji energije za sušilice rublja. Štoviše, ovaj tihi ali snažan i učinkovit motor produžuje životni vijek perilica i sušilica rublja te osigurava tihi rad uređaja, kako vas ne bi ometao dok uživate u stvarima koje volite. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince