Obavijesti

Promo sadržaj

Uštedite vrijeme i energiju uz Gorenje WaveActive uređaje

Uštedite vrijeme i energiju uz Gorenje WaveActive uređaje
3

Pranje rublja predstavlja gotovo svakodnevnu obavezu u prosječnoj obitelji kojoj je potrebno posvetiti određeno vrijeme

Da ne spominjemo još i glačanje koje oduzima još više vremena ili činjenicu da čak i oprano rublje može imati tragove mrlja ili neugodan miris. Život može biti kompliciran i bez toga, pa zašto ne bismo brigu o rublju učinili jednostavnom? Dopustite da se za to pobrine Gorenje, svojom novom generacijom perilica i sušilica rublja koje se mogu pohvaliti najnovijom tehnologijom osmišljenom kako bi pružile najbolju brigu i za najosjetljivije tkanine, a istovremeno vodeći brigu o potrošnji električne energije. 

Štedljiva briga o rublju

Perilice rublja mogu postati prilično glasne za vrijeme procesa pranja, a i velik su potrošač električne energije. Ipak, kod Gorenje WaveActive perilica i sušilica rublja to nije slučaj jer se mogu pohvaliti jedinstvenim bočnim stranicama StableTech i novim inverterskim PowerDrive motorom koji osigurava veliku uštedu energije budući da pomoću njega uređaji dostižu energetski razred A+++ uz dodatne uštede od -50% u potrošnji energije za perilice te energetski razred A+++ uz dodatne uštede od -10% u potrošnji energije za sušilice rublja,  zahvaljujući naprednoj tehnologiji toplinske pumpe. Štoviše, ovaj tihi ali snažan i učinkovit motor produžuje životni vijek perilica i sušilica rublja te osigurava tihi rad uređaja, kako vas ne bi ometao dok uživate u stvarima koje volite. Osim toga, prilikom korištenja perilice rublja moguće je odabrati jedan od četiri ponuđena načina pranja: Normal koji sadrži tvorničke postavke uređaja za optimalnu potrošnju i rezultate pranja, Allergy koji dodatnim ispiranjima osigurava manje alergena u odjeći nakon pranja, Time koji značajno skraćuje vrijeme i pranja i finalno, EcoCare koji osigurava optimalne rezultate pranja uz najmanju potrošnju vode i do 57% smanjenu potrošnju električne energije.  

Više pare za manje glačanja i mekše rublje

Osim što su ekološki i energetski učinkovite, nove perilice i sušilice rublja iz Gorenja vode i brigu o uštedi vašeg vremena. Uz novu Gorenje WaveActive generaciju perilica i sušilica rublja, sada možete potrošiti manje vremena na brigu o rublju, a više vremena možete posvetiti onim stvarima u kojima zaista uživate. Nove sušilice rublja s IonTech tehnologijom, ne samo da učinkovito uklanjaju alergene i neugodne mirise, nego i značajno smanjuju gužvanje rublja. Dugotrajni sati glačanja svedeni su na minimum, ako ne čak i u potpunosti eliminirani. A vi svoje vrijeme možete posvetiti onome što je zaista važno.  


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve