Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
204 komentara

Ustrijelio zvijer: Lovac Željko uhvatio vepra teškog 200 kila

Lovac Željko Ostović Mrsija (55) čekao ga je i dočekao na lovištu Kekovača u Lici, gdje tako velikog vepra odavno nitko nije uhvatio. Veprovinu će podijeliti s udrugom

Čitatelj
Foto: Čitatelj

Ovakvog velikog vepra na području Like odavno nitko nije uhvatio. Lovac Željko Ostović Mrsija (55) čekao ga je i dočekao na lovištu Kekovača u Lici. Odstrijelio je vepra teškog više od 200 kilograma!

Željko, inače vozač Hitne pomoći, glavni je lovočuvar Lovačke udruge Vuk i jedan od najcjenjenijih ličkih lovaca iz Otočca. Kaže da je životinja imala oko osam godina, a sličan ulov imao je prije tri godine u dijelu lovišta Vuk nedaleko od Škara.

- Lov mi je najveći hobi, jedna od najvećih radosti u životu. Našu lovačku udrugu osnovali smo prije osam godina, ali imamo samo 16 članova.

Najveći problem na lovištu velikom oko 7500 hektara su nam mine iz Domovinskog rata. Lov kao hobi je jako skup jer nas je malo, ali poseban su nam cilj zaštita i uzgoj divljači - rekao nam je hrabri lovac. Željku ostaje slava, a veprovinu će podijeliti s ostalim članovima lovačke udruge.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message