Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Utopila kćer (2) jer je mokrila u krevet: 'Ja sam samo stroga'

Kad je Lin shvatila što je napravila, odmah je nazvala policiju i probudila supruga koji je spavao u drugoj sobi. On je odmah počeo oživljavati kćer, a po nju je došla i hitna pomoć, ali nije joj bilo spasa

Foto: IDRIS SOLOMON/REUTERS/PIXSELL
21 komentara

Lin Li (28) iz New Yorka kažnjena je s 18 godina zatvora jer je 2016. godine utopila svoju dvogodišnju kćer, javlja Mirror.  

Ona je svojoj kćeri ugurala glavu u plastični spremnik pun vode. Tako ju je htjela kazniti jer je mokrila u krevet. Držala joj je glavu u spremniku sve dok se djevojčica nije prestala opirati. 

Kad je Lin shvatila što je napravila, odmah je nazvala policiju i probudila supruga koji je spavao u drugoj sobi. On je odmah počeo oživljavati kćer, a po nju je došla i hitna pomoć. No, djevojčici nije bilo spasa.

Na sudu je kasnije rekla da nije htjela ubiti svoju kćer, nego kazniti jer je ona "stroga majka". Sud je zatim utvrdio i da je na isti način kažnjavala i sina (4). 

Možda vas zanima i ovo:
Message