News

Komentari 36

Utučeni Pavle Kalinić, prijatelji i suradnici došli u Bandićev stan u Bužanovoj ulici, u šoku su...

Utučeni Pavle Kalinić, prijatelji i suradnici došli u Bandićev stan u Bužanovoj ulici, u šoku su...

UMRO MILAN BANDIĆ Kalinić je bio dugogodišnji najbliži Bandićev suradnik. U stan u Bužanovoj tijekom noći su dolazili brojni drugi suradnici i prijatelji

Nakon šokantne vijesti o smrti Milana Bandića, zagrebačkog gradonačelnika, od srčanog udara u 66. godini života, prijatelji i suradnici došli su u njegov stan u Bužanovoj ulici u Zagrebu izraziti sućut njegovoj obitelji. Među prvima je bio Pavle Kalinić, pročelnik Ureda za Hitne situacije, zatim odvjetnik Krešimir Krsnik i ostali. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Od Bandića se na društvenim mrežama oprostio i Grad Zagreb.

U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić.

Živio je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka obavljao 21 godinu.

O detaljima, terminu pogreba, održavanju komemorativnog skupa, kao i ostalim informacijama vezanim uz ovu tužnu vijest, javnost ćemo obavijestiti naknadno.

Počivao u miru.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci