Obavijesti

News

Komentari 116

Ivo i odvjetnik obišli poslovne prostore, počastili ga s ručkom

Ivo i odvjetnik obišli poslovne prostore, počastili ga s ručkom
14

Prije nego se Sanader vratio kući, dostavljač je donio hranu iz vegetarijanskog restorana, koji je počastio svoje vjerne klijente, a među kojima su i Sanaderovi

VIDEO

Sanader je oko 14.50 sati stigao pred vilu u Kozarčevoj. Odvjetnik Goran Suić iz automobila nije izlazio. Sanader je pozdravio novinarske ekipe, otključao vrata i ušao u dvorište bez komentara. 

Nešto kasnije na vrata vile je pozvonio dostavljač iz vegetarijanskog restorana. Doznajemo kako Sanaderovi nisu naručili hranu već restoran slavi 10. godišnjicu postojanja te svoje vjerne klijente časti jednim menijem. Iz restorana su kazali kako su Sanaderovi prije često naručivali dostavu, u posljednje vrijeme nešto rijeđe. 

Po Ivu Sanadera je nešto prije podneva automobilom  došao njegov odvjetnik Goran Suić. Sanader se novinarima koji su čekali u Kozarčevoj nije obraćao već je samo sjeo u srebrni Mercedes te se odvezao sa Suićem. Večernji list piše kako je Ivo obišao poslovne prostore svojih tvrtki Alia savjetovanje i Prebujac u Šarengradskoj ulici. Nešto iza 20 sati Suić je ponovno došao u dom Sanaderovih.

Odvjetnik Goran Suić kazao je kako je sa svojim klijentom u Šarengradsku išao vidjeti što je sa tim prostorima i na koji način riješiti račune i poslove sa bankom. 

- Njemu su sada svi računi blokirani i mora naći rješenje kako plaćati režije i dalje živjeti - rekao je Suić.

Ivo Sanader je nakon više od godinu dana noć proveo u svojem domu u Kozarčevoj ulici. Već ujutro su novinarske ekipe čekale pred vratima no nije se pojavljivao nitko osim poštara koji je donio brzojav za bivšeg premijera. Na zvono mu se nitko nije javljao pa je na vrata zalijepio obavijest i otišao. 

Telegrami su bivšem premijeru počeli stizati već u petak navečer, čim je iz pritvora u Remetincu stigao kući. 

Sanader je bio vidno sretan što je nakon toliko vremena izašao van te se zahvalio svima koji su mu pružali potporu svo ovo vrijeme. Zajedno sa svojim odvjetničkim timom spremno je pred kućom pozirao fotoreporterima. 

Kasno navečer posjetila ga je i sestra Danica Sanader, koja je časna sestra. 

Kada će Ivo Sanadera u prvu slobodnu šetnju nakon godinu dana provedenih iza rešetaka, ne zna se. Za sada su vrata obiteljske kuće u koju je stigao jučer i dalje čvrsto zatvorena.

Nazvao je Jerka Rošina

Sanaderov prijatelj i jedan od jamaca za bivšeg premijera, Jerko Rošin, za Media servis rekao je da mu se Sanader javio nakon izlaska iz zatvora. Rekao mu je samo kako je sretan što je izašao. Rošin je dodao kako ne razmišlja o tome da bi Sanader mogao pobjeći jer vjeruje u prijateljstvo i danu riječ.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa